luni, 27 iulie 2009

Run Fatboy Run


Da, un alt film cu Simon Pegg, in regia lui David Schwimmer (Ross din "Friends"). Va dati seama ce a putut sa iasa...o comedie dementiala. Povestea e simpla: el a fugit in urma cu 5 ani de la propria nunta. Intre timp s-a angajat paznic la un magazin de lenjerie intima si alearga dupa eventualele hoate travestite:)) E pur si simplu fantastica scena de la inceput cand el alearga dupa tipul travestit.
Ea intre timp a nascut (ca doar nu era sa stea 5 ani cu copilul in ea), si-a gasit un nene potent financiar, manierat, cu ditamai casa, cu bani de taxi, cu un viitor si care o respecta.
Problema apare cand el afla de noul prieten al ei. Incercand sa-i demonstreze ca s-a schimbat, el hotaraste sa participe la maraton...avand in vedere ca n-a participat in viata lui la un maraton, conditie fizica ciuciu si detinator al unei proeminente numita burta in zona abdominala.
Va reusi eroul nostru sa castige maratonul, o va castiga pe mama copilului sau, isi va depasi conditia de om iresponsabil si temator de provocari? Ramane sa vedeti.
Filmul contine placutul umor englezesc, personaje amuzante, situatii comice dar si un final pe masura.
Trebuie neaparat vazut cu prietenii.

Niciun comentariu: