duminică, 5 iulie 2009

Chestionar de Fitze


Chestionarul ar fi trebuit numit: "cum sa recunosti un cocalar"dar se poate aplica f usor si in cazul fitosilor:) Mi-am amintit ieri de el si mi s-a facut dor de perioada aia...si mi-am mai amintit ca e pus pe un forum care sta sa dispara asa ca trebuie adus aici.

so:

1. faci crize de nervi, istericale, fraiereshti prieteni, furi de pe la rude, k sa itzi iei un super-mega ultra-hiper cool telefon, dar habar n-ai sa foloseshti nici un sfert din functziile lui, dar l-ai luat doar k sa il potzi scoate in restauran, bar, discoteca pe masa, k sa fie admirat de totzi sau in autobuz sa il lashi sa sune doar k lumea sa shtie ce super difuzor ai tu?

2.ai adidashi de 7 milioane, pe care ii ascunzi sub pantalonii lalai, pentru k asha ai vazut la toate vedetele cool ...dar te impiedici pentru ca ochelarii de soare jen Matrix tzi-au distrus demult retina shi au fuzionat la nivel molecular cu pielea ta, pentru k nu ii dai jos nici cand intrii sub dush?

3. ai geak de piele cumparata din Europa, care se vrea de biker, da nu ai putea face diferentza intre un motor aprilia shi un ducatti?

4.portzi blugi prespalatzi, stramtzi, eventual cu prepete de noroi pe ei fara sa te intrebi niciodata ce efecte interesante poate sa aiba lipsa circulatziei sangelui spre zona inghinala....asta dak shti care e zona inghinala.....?

5. shti sa bei peste 3 beri fara sa te ametzeshti, sa fumezi cele mai tari tzigari fara sa te doara capul SHI sa faci cerculetze de fum...asta pentru k eshti un cunoscator fin al acestor arte stravechi....?

6. ca un baiat finutz ce esti porti numai haine originale ale mai marilor creatori de moda ai lumii noastre pamantesti: D&G, Versace, Armani...si ca sa recunoasca lumea ca esti propriul tau stilist pe tricourile tale exista un logo gigant cu numele celor mai sus amintiti...asta ca sa vada si mioapele ca mine de unde ti-ai luat tricoul...nu, nu e din piata,nu-i asa?

7. te duci la cele mai de fitza terase si te asezi exact la masa de unde poti analiza pe toata lumea, vine chelnerul si tu comanzi o apa plata cu lamaie pentru ca aia e cea mai ieftina,.,,si sorbi din ea circa 45 min-1 h..ca sa simti ca merita banii. Daca vrei sa pari si intelectual/intelectuala in timp ce astepti pe cineva poti scoate si ultima carte paolo coelio, ca marca a intelectului tau.

8. vrei ca lumea sa stie ca ai bani...nimic mai simplu: iti iei ditamai lantzaul, il pui ostentativ la gat si incepi sa defilezi printre prieteni. daca te tin buzunarele poti sa accesorizezi la lantzic si un ghiul, eventual un swarovschi in ureche, chiar in ambele ca sa dea mai bine+ un ceas ultimul racnet, de marimea unuia de perete, de la reprezentatul tau oficial care le aduce din afara. Toti o sa-si zica in sinea lor: moama ce de bani are asta la cat haur are pe el.

9. Fitza extrema e sa ai o prietena super proasta, blonda, buze date cu roz intens, ten ars de solar, unghii neaparat false cu manichiura frantuzeasca, decolteu generos( eventual silicoane platite de tine), tatuaj deasupra fundului, haine cat mai mulate pt a se vedea ca fata nu are pic de strat adipos( da, suntem geloase deja)...apropo..haine cumparate de tine, iar evident. Aceasta prietena tre sa fie peste tot cu tine ca un catelus, sa rada la glumele tale de tzaran prost, sa te aprobe cand altii iti spun ca spui tampenii, sa se frece pe langa tine cand baga aia in bamboo piese shmechere si nu in ultimul rand sa fie fidela daca vrea sa beneficieze de banii tai de boss adevarat.

10. ultima fitza e adresata fetitzelor tunate: ai geanta luis vuiton originala..fatah.. dar pentru catelul tau cumparat de la vecina de sus, ca deh trebuia sa dea puii? Si daca raspunsul e da=>ca vrei sa vada lumea ce caine de rasa mistoc ai( din ala de are si paris hiltan) si asta o poti face numai daca il cari intr-o geanta de firma speciala pentru el. Nu ca proasta aia din reclama de iese cainele cu tamponul lipit de fund. Problema ar fi: cine curata geanta...da lasa fatah ca la banii tai iti iei alta( sau gasesti alt fraier care sa-ti cumpere).


SI acum rezultatul testului:

Testul este considerat pozitiv daca macar 1(una singura) conditie este indeplinita.
Testul este intens pozitiv daca exista mai mult de 2(doua) conditii indeplinite.
p.s. : Valentina momentan nu e disponibila asa ca va anunt de pe acum ca sunt pornita pe bloguit. asta pt ca stau acasa in sesiune de invatare pentru vineri:-s

Niciun comentariu: