vineri, 3 octombrie 2008

Atonemenet varianta 2008( sau 2009 in cazul nostru)

The Edge of Love este un film asteptat cu ardoare de mine si probabil de multi altii.
Unii spun ca va fi noul Atonement varianta imbunatatita; nimic mai gresit.
Da, stiu ca apare Keira Knightley in rol principal insa mai avem si o Sienna Miller pe acolo( nu e ea cine stie ce talent nemaintalnit dar are un farmec aparte ca al divelor anilor trecuti) plus ca avem nu unul ci doi masculi care tanjesc dupa iubirea Keirei.
Ar mai fi si fraza spusa de Keira: "I love you, come back"; asta dupa ce ii soptise aceleasi cuvinte si lui McAvoy in celalalt film; plus ca in ambele filme avem un razboi. Asta nu inseamna absolut nimic.
Daca e sa ne luam dupa asemanari si deosebiri nu ajungem nicaieri. E normal ca intre doua filme sa existe chestii comune cum ar fi fraze, actori sau chiar situatii. In cazul de fata avem insa un cu totul alt set de personaje; printre care si cantareata Keira :O si canta chiar binisor as putea adauga.
Trailerul arata destul de bine, povestea nu pare prea lacrimogena:"Viata amoroasa a legendarului poet Dylan Thomas; in care sunt incluse prima(Keira Knightley) si ultima(Sienna Miller) iubire.
Cele doua femei ajung sa se cunoasca si sa lege o stransa prietenie insa atractia dintre Thomas si Vera creste din ce in ce mai mult chiar si dupa casatoria acesteia cu admiratorul ei inflacarat. " asa ca nu vad nici un motiv pentru care n-as recomanda acest film.
Regizat de John Maybury( a mai regizat si The Jacket) si proiectat in deschiderea festivalului de la Edinburgh; filmul are premiera la noi pe 31.10.2008.


“Maybe with a love so great and a love so small
Maybe I'll be left with no love at all”






Maybe It's Because I Love You Too Much








Un comentariu:

Anonim spunea...

dupa ce l-am vazut l-as recomanda doar pentru atmosfera, decoruri si interpretarea celor 2 actrite...pana la urma devin deranjante unele detalii care amintesc de atonement si nu mi-a placut deloc interpretarea personajelor masculine..nu mi s-au parut credibile