miercuri, 8 octombrie 2008

Gossip Girl



in adolescenta am ars etapa identificarii cu personajele favorite din filme! vorbeam la un moment-dat cu o prietena "calatoare" despre aceasta problema. pentru ca acum, cand ne constientizam varsta simtim amandoua nevoia unei recuperari/retrairi (sau trairi) a jocurilor stupide de adolescent mediocru, care-ti deformeaza personalitatea. ea zicea "oricum, am impresia ca you're a Serena and I'm a Blair (with a propensity for Chucks)". ( cu referire directa la serialul care a innebunit adolescentii mancatori de hamburgari din US, pe care il urmarim amandoua: Gossip Girl). Un mini-intro, pe muzica Queen aici.

Gossip Girl, este unul dintre serialele cotate de criticii de film (cu aere de ultra-cunoascatori si gusturi haute-couture) drept mediocru. Noi iubim Gossip Girl! Common people?


2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa te identifici cu personajele favorite cu e musai deformarea personalitatii! Din contra. I sometimes wanna live like common people.
Cat despre Gossip: u're so much of Serena (din primul sezon).
E misto rau serialu'. Da'o draq de critica, nu conteaza uneori. Sunt si filme proaste foarte bune!

Valentina spunea...

:) Eh, pentru un adolescent, la varsta adolescentei (nu ca noi, adolescente intarziate) identificarea cu personaje din filme duce inevitabil la o modificare a personalitatii. Poate e mult spus "deformare", daca vorbim la modul general.
te pup