luni, 5 octombrie 2009

Comedii 2009-2010

Fabricat in studiourile CBS, noul serial de comedie Accidentally on Purpose se anunta de urmarit.

Ce se intampla cand nu folosesti un prezervativ si nu iei nici anticonceptionale? Billy, critic de film la un ziar din San Francisco, afla pe propria piele ce repercursiuni are o aventura de o noapte ce nu implica cele enumerate mai sus.
Ea e proaspat despartita de iubit si hotaraste ca e timpul sa iasa in lume si sa cunoasca si alti barbati, asa ca se aventureaza intr-o relatie pasagera cu un tinerel. Cu testul de sarcina pozitiv in mana, ea decide sa pastreze copilul si sa-l anunte pe tatic, in caz ca acesta ar dori sa se implice in vreun fel. Spre surprinderea tuturor, tanarul ia o decizie detul de matura, sa fie alaturi de Billy pe tot parcursul sarcinii dar si dupa. El se muta cu ea si incep sa convietuiasca impreuna pana acesta isi va gasi o locuinta de inchiriat.De aici intamplarile comice se tin lant.
Va reamintesc, in caz ca nu stiati de unde sa luati fetele, ca Jenna Elfman a mai jucat si in Dharma and Greg, Grant Show ne-a incantat in Private Practice (fratele lui Addison), iar Ashley Jensen a aparut in Ugly Betty si Extras.


Revenind in forta cu un sezon 2, Californication, descrie o noua etapa in viata lui Hank. Daca voua nu va era dor de hank, mie imi era! Chiar daca e un serial mai nonconformist de felul lui, Californication a reusit sa-si atraga publicul prin intermediul situatiilor tampite si ieste din comun, dar si posibile in acelasi timp. Raman uimita si bine-dispusa dupa fiecare episod, asa ca nu vad de ce nu as continua sa urmaresc aventurile unui scriitor mai altfel.
Inceputul de sezon a adus multe chestii noi, dar nu voi intra in detalii.
Runkle este hartuit sexual de sefa, Sue Collini, o doamna mai in varsta, dar se pare ca reuseste sa reziste eroic. Nici cu sotia lucrurile nu stau pe roze, Marcy fiind in continuare suparata pe el pentru ca a parasit-o penru o starleta porno debutanta. Ca si cum tabloul nu era complet, el este nevoit sa se intoarca in caminul conjugal datorita crizei financiare acute in care se scufunda.
Apar si personaje noi : Chelsea, prietena Beccai; parintii Chelsei- domnul si doamna Koons (pe el il stiti din The O.C.); Bolt, studentul gay sinucigas (aka Chsck Bass din GG) si evident, Sue Collini, sefa lui Runkle.
Face ce face Hank si ajunge profesor universitar, post tocmai pe placul lui. Ce urmeaza vom vedea.


Community
Un serial despre un grup de persoane ce urmeaza acelasi community college. Dupa cum am observat in pilot, mai toti se invart in jurul unui avocat suspendat din barou (Joel McHale). El e jenul de tip care nu se da in laturi de la nimic pentru indeplinirea propriului scop. Bineineles ca avem si o donsoara, blonda, in gratiile careia doreste avocatul sa intre. Eu presupun ca nu numai in gratii vrea sa intre, dar problema e ca nu prea poate pentru ca tipa il considera prea egoist si narcisist.
Asadar Jeff, avocatul, doreste sa o cucereasca pe blondina, iar in acelasi timp sa faca rost si de rezulatele la toate testele pe care le va da. Printr-o pila fix la director, el crede ca toate se vor rezolva. Ia o tzeapa de zile mari si e nevoit invete pentru a trece anul.
Dragut, nu foarte bun, nici foarte prost. Plictisitor in mare parte, n-a reusit sa ma determine sa ma uit la alt episod. M-am uitat la primele 2 episoade pentru a-mi face o parere. Chiar nu stiu daca sa-i mai dau o sansa. Povestea nu ma incanta in vreun mare fel.
Mi-a atras atentia distribuirea lui Chevy Chase in rol de bosorog doritor de a invata lucruri noi., dar parca nu e suficient pentru a urmari serialul. Un avantaj ar putea fi durata episadelor - 24 de minute...




Pe lista serialelor urmarite in vara se numara si Entourage.

I-am dat o sansa, nu m-a convins. Sunt 99% sigura ca nu voi urmari alt episod Entourage pe viitor. De ce? Primul sezon m-a plictisit teribil, actorii mi se par penibili, iar umorul nu pra e pe gustul meu.
Actiunea se invarte in jurul li Vince, un actor tinerel, curtat de mai marele case de productii, in eventualitatea unu rol care sa-l faca faimos. Pe spinarea lui traiesc alti 2 insi, unul pe post de cititor de scenarii, altul pe post de baiat bun la toate si cel de-al trelea pe post de frate vitreg (asa am inteles ca e). Ce 4 care au speriat Hollywoodul nu fac mare luru in primul sezon: merg pe la petreceri, fumeaza iarba, cunosc diferiti actori, negociaza contracte...cam ce face un actor.
Vince e dragutzel, dar nu atat de bun incat sa ma uit la un serial numai pentru el. Daca ar fi fost Eric se schimba situatia.




Cougar Town

Daca va era dor de Monica din Friends, sigur veti fi tentati de noua comedie a simpaticei actrite. Ea este Jules Cobes, proaspat divortata, mandra posesoare de fiu adolescent.
Din cate ne dam seama din pilot, Jules are parte de o tinerete intarziata, asa ca se lasa dusa de val si accepta o iesire cu asistenta ei, Laurie. Am uitat sa mentionez faptul ca Jules are 40 de ani dar la capitolul fizic ar putea concura cu o pustoaica de 23.
Pe aceeasi strada cu Jules sta si proaspatul divortat Grayson, care are aventuri cu tinere putin trecute de majorat. Nici Jules nu se lasa mai prejos si decide sa-si reia viata sexuala, chiar daca da numai peste pusti mai tineri. Young can be fun.
Presimt ca intre cei doi va fi la un moment dat o relatie...prea se atrag opusele.
Cred ca ati prins ideea.

Eu ma voi uita cu siguranta la el.


Un comentariu:

logical spunea...

te referi de fapt la sezonul 3 din californication :)