luni, 19 octombrie 2009

Ce se mai poarta in materie de cercei


Primii cercei care au reusit anul asta sa ma faca sa ma indragostesc de ei au fost cei din imaginea de mai sus. Perfectiunea in materie de accesorii pentru urechi a capatat noi forme. Urmarind linia urechii, cercei in forma de aripa de inger sunt batuti cu zeci de pietre pretioase, fiind visul oricarei colectionare de cercei.

Printre exemplarele ce merita purtate acest sezon, va dezvalui cateva perechi de cercei absolut adorabili.

Primii sunt cam in genul celor purtati de Angelina la Oscaruri(parca), scotand orice tinuta monocromatica din impas. Merg la o rochie simpla de seara, ca unic accesoriu.
Turcoazul nu se va invechi niciodata, putand fi purtat cu usurinta atat in timpul zilei cat si la o tinuta sofisticata. Recomand cercei acestia unei blonde, pentru ca scot in evidenta nuanta parului.


AMetistul va fi aproape intotdeauna preferatul meu, sclipirile lui misterioase fascinandu-ma mereu. Nu sunt pro cercei foarte lungi, insa acestia m-au cucerit instantaneu. M-as vedea purtandu-i la o rochie de seara (poate atunci cand voi fi fortata sa port o rochie - poate de revelion:D).

De cerceii cu stele nu ma voi satura niciodata, fie din argint simplu sau impodobit cu ametist. Am deja trei perechi si nu as ezita in a cumpara a patra pereche.



Revin cu cerceii in forma de aripi, de data asta cu tortita si alta forma a aripii. Cred ca merg in timpul zilei, la o tinuta lejera, poate chiar si seara, in functie de preferinte.


Desi nu sunt adepta accesoriilor aurii (imi inspira kitch), cerceii de mai jos mi-au schimbat putin parerea. I-as purta vara, la o rochie diafana.




Tipul acesta de cercei i-am ochit prin Gossip Girl, la nunta lui Lily. E drept ca nuanta celor purtati de Lily era mai deschisa, iar pietrele erau mai mari, insa modelul de fata pare mult mai adaptat cerintelor mele. Merg ca unic accesoriu la o rochie neagra. Parul neapart prins intr-un coc rebel, eventual cateva suvite impletite, poate chiar o bentita impletita din propriul par, a la Sienna Miller.



Si ultimii, dar nu cei din urma sunt destul de masivi, dar si eleganti, fiind utili in cazul unei petreceri sau a unui eveniment.



Cum arata ultima pereche de cercei achizitonata?

Niciun comentariu: