marți, 26 august 2008

Cand ne freaca grija fata de altii...

Lipsa unui mascul care sa te insoteasca peste tot, care sa iti trimita mesaje in miez de noapte si in zori de zi, care sa te sune atunci cand esti cu prietenele pt a te verifica sa nu fii cu alt mascul, mai feroce ca el(" daca se poate o poti da si pe prietena ta la telefon...sa o salut...asta nu inseamna ca te verific:)")...lipsa lui e un defect mai nou.

Am trait sa o aud si pe asta. Unde mai pui ca celelalte femei( da, alea care au masculi acasa:))) iau asta ca pe o tragedie de o adevarata amploare..wtf.

Eu stiam ca relatiile ar trebui sa vina natural, daca ne place o persoana...nu ar trebui sa cautam sa ne implicam intr-o relatie doar pt a avea cu cine iesi, face sex, manca in oras, merge la film...pt asta exista alte posibilitati:))) Relatia o construiesti atunci cand te simti tu pregatita nu din nevoie,nu?
CHiar zilele trecute vorbeam cu 2 individe la un cico si una a intrebat-o pe cealalta: si cu prietenul cum mai stai? la care ea: nu mai sunt cu el de cateva saptamani. la care cealalta: lasa mah ca o sa vina si vremea ta!!!

Hai frate...de parca suntem pe vremea lu` bunica cu replicile astea. Fata s-a despartit de cateva saptamani si deja e privita ca o ciumata, incapabila sa-si gaseasca un prost care sa o scoata la un sucutz.

De parca la 25 de ani ti se termina viata brusc si tre sa ai pe unu cu care sa fii de 3 ani si care in prealabil sa-ti fi cerut mana ( ca asha e frumos..e alta poveste daca peste 10 ani va veti si lua) si care sa tina mult mult de tot la tine, care sa-ti trimita mesaje cu animatii cu ursuleti care au inimioare si cu multe pupaturi; care sa-ti faca de ziua ta cadouri scumpe pt ca tu esti o printesa si meriti inele si bratari de aur...ce pana ta; care sa vina sa te ia de la servici/ facultate cu super masina lui de la firma la care activeaza ca sofer( pt ca facultatea nu era de el...omu vrea sa faca bani ca sa te intretina; asta intelegem,nu?) si care nu in ultimul rand sa te iubeasca ca ochii din cap( cacofonia face parte din context) si sa se mandreasca la prietenii lui cu ce super gagica are ....aaaa...si sa nu uitam- sa iti faca poze in camera ta in timp ce tu esti in pantalonasii tai roshii supersurcurti (dar tu nu il observi cand iti face poze) si apoi sa postezi poza mai apoi pe hicinci si la avatar. Tare, nu? Cine nu si-ar dori o asa relatie solida si de viitor?

18 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca voi doua sinteti doua lesbience frustrate si d;asta aveti probleme d'astea. cand o sa dati si voi depula intelegeti voi mai multe

Valentina spunea...

Mon Dieu!!! D'asta e trafic. S-au intors prostii din concediu.

Simona E. spunea...

Excelent articolul.
Da, cam asta e problema cu majoritatea pitzipoancelor din aceasta tazara.

Anonim spunea...

Nu cred ca e noua problema asta cu relatiile si dovada sociala. Oricum e ca la banca : tre sa fie cineva acolo langa tine care sa gireze pt a fi luat/a in serios. Cat despre cum ne freaca grija de ceilalti ... curajosu` anonim care a postat primu` comment ne`a tinut o demonstratie graitoare. Ahh, sa nu uit ... Bun articol, tine`o tot asa.

Anonim spunea...

Foarte tare post-ul tau si foarte, foarte real... nici nu stiu de cate ori am intalnit aceasta "situatie" (eu as numi-o boala si, poate, dependenta de idioti)... dar ce te faci atunic cand ele, cele care se cred privilegiate ale sortii k sunt stresate incontunuu de papitzoiul de langa ele cu telefoane si mesaje, mai si forteaza nota? cand ele se supara daca nu sunt sunate dupa programul stabilit de el?
dar ai omis o chestie: suna, da sms, cere prietenele la telefon pt a te verifica... dar ce ne facem cu cele care sunt atat de proaste incat nu realizeaza controlul nici macar atunci cand se trezesc la cafeneaua unde este ea cu marele iubaret? k era in zona si vroia sa o alinte... dar nu vrei sa vii acasa? k e tarziu (desi ea e de doar 45 de minute cu amicele)

p. s. faza petrecuta acum 2 sapt la trattoria

p. p. s. pacat ca aceste randuri nu ajung la cele in cauza. si daca ajung... ce daca? tot nu vor intelege

Crina spunea...

:)) @ anonim:ai dat si tu cu mucii in fasole...deh mai sunt si unii care probabil se simt lezati de realitate si trebuie sa riposteze in vreun fel...DA: femeile sunt de vina pt tot; mai ales femeile pe invers care n-au ce face si scriu chestii pe net. Eu cred( daca suntem tot la faza cu crezutu) ca esti un cocalar d`ala manelist care n-are ce face si care crede ca le stie pe toate.

Crina spunea...

@ alex si enea:ms
@ ada: unde ai mai vazut tu pitzipoanca sa recunoasca ce e?

Simona E. spunea...

am fost cat se poate de sincera!
cel care a comentat anonim a fost cam badaran cu voi. presupun ca nu suteti lesbiene, nu?

Andrey spunea...

Predomina femeile frustrate!
Bineintzele ca sunt lesbiene, nu te uiti ce fetze au?
Valentina, la mine te referai cand ai zis ca s-au intors prostii din concediu?
Draga Crina, daca sa ma faci pe mine cocalar te face mai putin frustrata...atunci n-ai decat.

Imi mentin parerea: sunteti vai de capul vostru!!!

Valentina spunea...

celebrating life.
imi fortez ingaduinta si azi, sa te ignor Andrey.
sper doar sa nu-ti lasi chiar toate frustrarile la noi pe blog ;)

Anonim spunea...

@andrey.
Se referea la tine doar daca tu esti si "anonim". Ceea ce ar fi trist. Daca esti prost, macar sa ai notorietate.
"Lesbience frustrate". Urat. Ai probleme cu integrarea sociala? Cu minoritatile? Tot o minoritate sunt si omanenii inteligenti. De-aia te temi sa te bagi intre ei? "Claustrofobie" de grupuri "stramte"? :))

Asadar:
Ori nu vorbeai serios...
Ori parintii tai nu te-au iubit cand ai fost mic.
Altfel e tragic: o pornire nejustificata impotriva minoritatilor sexuale (btw... fetele de aici sunt str8)... s-ar mai putea explica, desigur, printr-o experienta "trista". Iar cand o astfel de experienta "trista" priveste un baiat... te intrebi imediat daca mai poate fii numit asshole, ori "hole" is mor like a subway tunel.

Andrey spunea...

Auzi ba Fanfaronule? Te crezi destet? Am claustrofobie cand vine vorba de retardati! Si ai mei, pentru ca ma iubeau foarte mult m-au invatat asa.

Anonim spunea...

Man... "Famfaronule" si "retardati" e "eftin". Mai "eftin" ca "dincolo". Cat despre iesirile tale. ei bine, esti o dovada vie a faptului ca a fost o mare eroare, inainte de 89, interzicerea avortului.

Andrey spunea...

Eftin esti tu ma! Si proastele astea doua pe care le aperi. Oricum nici tu nu intelegegi ce zici acolo. La ce prost esti! Bine ca te dai mare p'aici. Oricum n-ai sanse la ele ca sunt lesbiene. Ca asta vrea orice prost!

Anonim spunea...

gogule,

hai gata,
ca am pierdut prea mult timp cu tine.

uite... iti dedic si o piesa: daca, la primul comentariu, valentina iti raspundea cu "mon dieu", termin cu tine tot in registrul edith piaf, cu "bravo pour le clown" :D

sal'tare si... nu, nu la mai mare: esti praf suficient.

Andrey spunea...

S-a gasit cine sa-si dea cu parerea. Ai auzit tu de Edith Piaf ba? :))))))))))))) S-au ti-a soptit vrun poponar ca tine ceva mai despett ce sa zici?

Anonim spunea...

Eu cred ca vezi lucrurile putin stamb Crina. O relatie nu inseamna un portofel. Probabil nu ai cunoscut oamenii potriviti, sau nu ai avut pana acum o relatie care sa te faca sa te simti implinita pe plan psihic. Nu e vina ta. Sunt si oameni care se incradreaza perfect descrierii tale. Dar, generalizezi prea mult. Si exagerezi!

Crina spunea...

@ andreea: prezentam situatia intr-un mod exagerat tocmai pt a evidentia penibilul anumitor situatii. Nu am afirmat niciodata ca toate relatiile sunt asa; ma refeream strict la relatiile aparute din nevoie sau la cele care sunt atat de penibile pt anturajul persoanelor respective.
Cat despre relatii si orientarea mea sexuala sunt cat se poate de normala desi nu stiam ca daca esti prietena cu o persoana de sex feminin asta inseamna automat ca esti lezbiana:-s nasol...ar trebui sa ma inconjor de barbati cu madulare mari pt a ma simti sigura de sexualitatea mea?
Cat despre anonim sau andrey sau cum te mai cheama: daca te deranjeaza asa mult blogul nostru cine te forteaza sa-l deschizi? cred ca e destul loc pt toata lumea in blogosfera..chiar si pt cei mai praf( am obs ca si tu ai blog). hai sanatate