joi, 7 august 2008

Anim'est


Anim’est, singurul festival de film de animatie din România si unul din putinele de acest gen din Europa Centrala si de Est, include proiectii cu filme de animatie – lung-metraj si scurt-metraj – selectate pe criteriul valorii estetice si al caracterului incitant si provocator.
A treia editie a festivalului (3-12 octombrie 2008) e una competitiva, juriile urmând sa le aleaga pe cele mai bune din urmatoarele categorii: lung-metraj international; scurt-metraj international; film studentesc; film românesc (scurt-metraj); videoclip&advertising. Si publicul va participa activ prin votarea celui mai bun film din competitie sau dinafara ei.

Accesul la a treia editie a Festivalului International de Animatie Anim’est se va face doar pe baza biletelor sau a abonamentelor festivalului disponibile in fiecare dintre cinematografele Scala si Elvira Popescu sau de pe site-ul http://www.bilet.ro/cinema/9/351/ ori din magazinele bilet.ro (enumerate in josul paginii).

Abonamentele s-au pus in vanzare pe site-ul bilet.ro incepand cu 1 august, dar se vor putea cumpara si din cinematografele Scala si Elvira Popescu incepand cu data de 3 octombrie, prima zi a festivalului.


Exista urmatoarele tipuri de abonamente:
Abonament de 10 proiectii – 50 lei. Acest tip de abonament garanteaza accesul la 10 proiectii din festival, la alegere.
Festival Pass – 100 lei. Acest tip de abonament garanteaza accesul la toate evenimentele din festival. La cumpararea unui Festival Pass, Anim’est iti ofera un cadou - kitul festivalului, format din festival bag, tricoul Anim’est, posterul oficial si catalogul anual al festivalului. Kitul festivalului va fi disponibil odata cu inceperea festivalului la shop-ul Anim’est amenajat in cadrul Cinema Scala.


Amatori prin zona? eu as opta pt abonamentul de 100 lei. E destul de convenabil avand in vedere ca primesti si kitul festivalului.

Niciun comentariu: