luni, 29 decembrie 2008

Jurnalul secret al unei prostituate de lux

Secret Diary of a Call Girl este bazat pe doua romane: The Intimate Adventures of a London Call Girl (2005) si The Further Adventures of a London Call Girl (2006) a caror autoare este o prostituata de lux londoneza ce foloseste pseudonimul Belle de Jour. De fapt serialul a avut ca inspiratie blogul personal al scriitoarei: http://belledejour-uk.blogspot.com/. (ales in 2003 blogul anului de catre The Guardian). Din cate am observat serialul nu are nici o legatura cu filmul “Belle de Jour” ( da, cel cu Catherine Deneuve).
Belle este o prostituata de lux, avand propriul agent( din motive de siguranta) si o clientela atent aleasa. Ea ne explica din primul episod ca si-a ales aceasta “profesie” pentru ca ii plac atat sexul cat si banii. Fiind o fire lenesa, ea prefera sa profite de ce a primit de la mama natura pentru a imbina utilul cu placutul. Astfel ea reuseste sa isi indeplineasca si fanteziile sexuale dar sa-si castige si banii necesari traiului zilnic.
Din primul sezon aflam cum si-a intalnit scriitorul preferat la o petrecere cu tema sexuala, cum a fost prima experienta sexuala cu o femeie, cum Ash a inceput sa o prefere pe Naomi miercurea, incercarile ei intr-ale sado-masochimului, relatia de prietenie dintre ea si Ben dar si incercarea de a fi o altfel de prostituata de lux.

Din link in link am mai aflat ca va exista si un sezon 3; filmarile la el incepand de anul viitor.
Probabil e mai bun ca Totul despre sex( pentru ca e productie englezeasca zic eu). Mi-era dor de putin umor englezesc.
Sunt foarte curioasa de sezonu 2:D

Niciun comentariu: