luni, 29 decembrie 2008

Alt film cu extraterestri

De cand ma stiu am o imensa placere in a vedea filmele cu Keanu Reeves in distributie. Se subintelege ca "ZIua in care pamantul s-a oprit" a fost o productie mult asteptata a anului ce tocmai se incheie. Am fost putin dezamagita la iesirea din cinematograf: filmul era mediocru.

Keanu este Klaatu, un extraterestru cu infatisare umana, venit pe Terra pntru a distruge omenirea . Oamenii( adica americanii in cazul de fata) incep sa impuste in stanga si in dreapta in speranta ca extraterestrii se sperie si pleaca...neahhh..stupid people. Klaatu insa nu a venit singur ci si-a adus si animalutul dupa el; pardon: ditamai animalul- un robot imens ce seamana atat de mult cu un cylon:)) El reuseste sa-si faca si prieteni in scurta lui expeditie- o femeie si fiu ei vitreg( un pusti foarte cretin). Deznodamantul: Cei doi reusesc sa-l convinga pe Klaatu sa nu distruga terra( poate li s-a facut mila de ei...de cat de patetici sunt ).

Efectele vizuale sunt ok( probabil s-au bagat multi bani in ele)..dar si in city of ember au fost ok si filmul tot prost a ramas( cred ca a fost cel mai prost film vazut anul asta).Pacat de Keanu ca s-a implicat in proiect.
Daca e sa enumar ce mi-a placut la film e foarte simplu pentru ca sunt putine lucruri:
- sferele si toata ideea cu trimiterile biblice;
- scena cu detectorul de minciuni;
-robotul imens si dezintegrarea lui in milioane de chestii microscopice dar letale.
A fost un film prea lung care nu a spus mai nimic interesant. Am sa vad si filmul dupa care s-a facut remake-ul( presupun ca la vremea respectiva a revolutionat ceva) dar dupa ce imi trece dezamagirea.


Un comentariu:

Anonim spunea...

prost film.