vineri, 20 februarie 2009

Camee

Probabil unele dintre voi au observat reintroducerea broselor cu camee printre accesoriile "in tendinte". Daca sunteti printre cele care au observat chestia asta si vreti sa va cumparati ceva cu camee nu veti avea mare noroc sa gasiti ceva care sa va satisfaca dorinta. Majoritatea broselor cu camee sunt ba cu pietricele, ba cu margele sau chestii sclipicioase; asa ca ma indoiesc sa va placa.
Eu cred ca o brosa simpla e mai de bun gust decat una cu mii de pietricele. Am gasit una la un magazin la care nu m-as fi asteptat nici intr-o mie de ani. Mi-as fi dorit si o pereche de cercei cu camee da nu prea mi-a suras norocul la capitolul asta.
Cautand de nebuna pe net chestii cu camee( noua mea mica obsesie) am dat peste mai multe site-uri( majoritatea vandusera tot) insa atentia mi-a fost atrasa complet de urmatorul site:
Ca sa va faceti o idee voi pune mai jos cateva poze cu ce mi-a placut de acolo:



Am facut comanda pt un colier...acum sa vedem daca va arata asa ca in imagine:)

5 comentarii:

Monica spunea...

Buna..as vrea sa comand si eu o camee de pe site-ul acesta..si vroiam sa stiu daca bijuteriile au fost pe masura asteptarilor tale?

Crina spunea...

nu mi-a venit nici acum comanda. nu stiu ce sa spun.

LadyA spunea...

Buna!Eu am comandat cateva produse de pe acest site si sunt super incantata de ele.Dureaza ceva timp pana cand vin pentru ca sunt trimise din Israel.

Ioana spunea...

Hey!


A venit comanda? Cum sunt bijuurile? Also: ne impartasesti ceva detalii despre livrare (durata costuri) ?

Anonim spunea...

Iti recomand si site-ul Gabrielei Carp, o artista din Iasi (www.gabrielacarp.ro). Eu acolo am gasit niste camee deosebite. Mai are si posete plic (clutch purses) foarte faine.