miercuri, 2 decembrie 2009

A fi sau a nu fi...


Mai tineti minte desenele alea japoneze Sailor Moon? Ei bine, recent m-a lovit o intrebare - Sailor Starslights erau fete sau baieti?
Inducerea in eroare a pornit de la faptul ca in viata zilnica ei era tipi, iar cand se transformau in eroi erau fete cu fustite. Ca orice copil normal nu ma gandeam eu pe atunci la transexuali, lesbiene sau mai stiu eu ce alta deviere din asta.



Seiya
,Yaten, Taiki sunt cam dubiosi. Cert e ca sunt atrasi de femei, asta fiind un indiciu ca ar fi barbati sau hermafroditi. Indiciul numarul 2- cand se transforma au costum de femeie. Asta ar putea insemna ca sunt travestiti, ori cineva de la garderoba si-a batut joc de ei; ori Mascatul in Frac a amenintat producatorii ca daca se mai baga si alti eroi masculini isi da demisia.





Indiciul nr 3 - sunt lesbiene carora le plac hainele barbatesti, de aceea in viata cotidiana se imbraca in cotum barbatesc. Aveau totusi o voce cam groasa pentru niste femei.
Am bagat in search mic pe Wikipedia si am aflat ca de fapt personajele respective ar fi trebuit sa fie femei, deghizate in barbati. Noi ce sa mai credem?

Un comentariu:

Diana B. spunea...

:))) Ce intrebari!
Eu am adorat Sailor Moon! Adorat in cel mai grav sens al cuvantului...asa cum numai un copil poate sa adore niste desene animate. Si totusi...pe atunci nu mi s-a parut bizar.
Acum ca ma gandesc insa... :))