joi, 15 aprilie 2010

Vacanta si serialele


Zilele astea mi s-au parut o mare de timp liber, mai putina scoala, mai multa leneveala. Cum vacanta ce a trecut a fost una de se petrece in familie, am vizionat multe filme/seriale. Am fost atat de plictisita incat am inceput sa ma uit la Merlin, insa dupa vreo 6 episoade am cedat psihic si am lasat restul de episoade pe vacanta urmatoare.

Ce-am descoperit fain si chiar nu stiu daca m-as fi apucat de el in lipsa de vacanta e serialul FlashForward, o chestie care m-a prins foarte tare. Ceea ce e si mai tare este faptul ca am deja destule episoade sa vad, asa ca nu pot spune ca ma omoara asteptarea.

O mica descriere a serialului pentru cei interesati:
"Serialul este inspirat de romanul omonim al scriitorului canadian Robert Sawyer. Un misterios eveniment global ii face pe majoritatea oamenilor sa traiasca simultan, pret de doua minute si saptesprezece secunde, viata lor cu sase luni in viitor. Cand episodul ia sfarsit, multi sunt morti in urma unor accidente implicand autovehicule, avioane si alte masinarii necesitand control uman. Toti supravietuitorii se intreaba daca lucrurile vazute de ei s-au petrecut aievea. Un agent FBI din Los Angles, Mark Benford, incearca sa descopere ce anume s-a intamplat si care a fost motivul. Impreuna cu echipa lui, el genereaza o baza de date a salturilor in viitor ale oamenilor numita Mosaic Collective. (descriere preluata de pe CinemaRx.ro) "

Aceeasi manie am avut-o si cu primele 2 sezoane din Lost, insa mi-a trecut destul de repede. Din ce-am vazut pana acum episoadele sunt din ce in ce mai bune si nu se lungesc aiurea. Imi place faptul ca actorul principal e pe masura personajului din serial, iar misterele dezlegate dau nastere altor mistere. M-a surprins muzica intr-o foarte buna concordanta cu momentele actiunii, dar si aerul ala de Dosarele X pe final de fiecare episod. Unde mai punem ca din cand in cand se strecoara cate o gluma destul de subtila, atat cat sa ne faca sa zambim.

Recomand cu caldura serialul, iar de nu va place sunteti voi defecti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

După atâtea seriale, poţi face o pauză de muzică :D
Îţi trimit o piesă frumoasă, sper să-ţi placă :)

http://www.youtube.com/watch?v=fCKmbbsJscc&feature=player_embedded