joi, 1 aprilie 2010

Internetul ne mananca timpul

Petrec zilnic cate doua-trei ore online pe nimicuri. N-am sa fac pe ipocrita si sa spun ca datul asta pe net nu are avantajele sale, insa la final ajung sa cred ca puteam sa traiesc si fara sa stiu anumite chestii.

Ce n-am sa inteleg niciodata e tot fasul asta cu twitter-ul. De ce-as vrea sa stiu ce face un anumit individ la fiecare ora din zi si din noapte? Doar daca ai o pasiune nebuna pentru tip, atunci se justifica.

ALta chestie pe care nu o voi intelege este toata faza cu lista de prieteni de pe site-urile de socializare. De ce au unii sute-mii de "prieteni" pe care nu-i cunosc? Se da vreun premiu ceva pentru asta?

Ajuta socializarea online si nu stiam eu?

Argumentul ca prin online se pot cunoaste oameni faini cu care, la un moment dat, te poti intalni nu mi se pare cine stie ce argument. Asta se intampla mult mai rar decat in teorie.

Un comentariu:

anda spunea...

apropo de faza cu prietenii, chiar la stiri a aratat o familie din America a fost jefuita de niste "prieteni" online dupa ce au postat mesajul ca nu vor fi acasa in seara respectiva. Asta ca si dezavantaj la a avea prea multi "prieteni" online