marți, 2 februarie 2010

Despre nimic

In timp ce sorbeam din cafeaua cu lapte preparata dintr-un plic de 3in1, mi-am dat seama ca pe aici nu am prea scris de multicel. Adevarul e ca am avut o lipsa acuta de chef, am dat-o in melodii de dor de ploaie (ninsoarea nu-mi place) si m-am pus pe citit romane de iubiri imposibile.
Mai mult ca sigur e o pasa proasta si voi trece cat de curand peste.
Intre timp a mai trecut un examen, un examen in adevaratul sens al cuvantului. Bine structurat, bine formulat, limita de timp acceptabila, materi la la fel. Chiar am simtit ca a fost cum trebuie. Chiar mi-a placut. SI am aflat si multe chestii noi. Spre exemplu stiati ca exista o forma de leucemie acuta transmisa printr-un virus (HTLV1 pe numele lui)? Mai faceti sex neprotejat...
De maine teoretic incep endocrinologia (practic prima zi a fost azi), asa ca nu voi mai circula cu metroul (ce bine). Oricum mi se ridica tensiunea de fiecare data cand vedeam gramada de oameni de la unirii2. Bleah. Acum voi putea asculta matinalul de la Guerilla fara intreruperi. Dublu Yey!!!
Inca o chestie pe care nu o voi intelege - de ce simt nevoia oamenii sa sune pe cineva atunci cand sunt pe tron? Dureaza atat de mult sa elimini deseurile, incat ai nevoie de sustinere? sau treaba sta altfel: "stii ...eram pe wc si mi-a zburat gandul la tine" - wtf?
Weekendul asta a reinceput "Secret diary of a call girl", asa ca 40 de minute am avut ce viziona. Din plictiseala m-am apucat si de House M.d., de care ma declar fascinata. Intrece cu mult Grey-ul. Nu stiu de ce nu m-am uitat pana acum la el. Sunt la sezonul 2 si devine din ce in ce mai bun.
M-am apucat si de Nip/Tuck si nu credeam ca domnul Cole (Charmed) poate fi atat de hot. Mai sa mi se lipeasca ochii de monitor :))
A, sa nu uit am asistat la primul concert Byron pe anul asta, in Mojo. Fu fain, iar pe final parca mi-a revenit cheful. Unde mai punem ca Dan arata destul de bine (si din spate) :)
Revin maine cu poze.

3 comentarii:

Man vs Woman spunea...

foarte tare melodia:X


app...ti-am luat link-ul la mine pe blog,spor la scris!

mike spunea...

house md e o prostie. rationamente medicale facute sa ia fata spectatorilor. in realitate lipsite de orice urma de logica. doctori care fac absolut orice manevra, indiferent specialitate. bleah!
nip tuck- mare futacios dl cole ala. nu cred ca a ratat vreo femeie din distributie.
unde ai facut hematolojie? mai epzista colitza?

Crina spunea...

mai exista :) dar cursurile profului (coriu) au fost mult mai bune :)