luni, 15 septembrie 2008

Jucariile tokidoki


Sunt asa multe personaje tokidoki incat a trebuit sa verific de doua ori pentru a nu fi uitat pe cineva printre taste. Fiecare personaj are povestea lui pentru ca asa e frumos in lumea tokidoki asa ca daca l-ai luat pe domnul Adios trebuie sa o iei si pe prietenea sa, Ciao Ciao, dar si pe animalele lor de casa: Skeletrina si Skeletrino.
Dar sa revenim la inceputul povestii tokidoki. Primele caractere aparute in 2006 a fost seria numita ”Prietenii cactusului”: Sandy, Sabochan, Bastardino, Polpettina, Carina si Bruttino. Le-au urmat seria “Moofia” cu : Mozzarella, Leche, Latte, Mou Mou, Soya, Choco; si seria “The Grim Reaper and his girlfriend”: Adios si Ciao Ciao.
Si acum sale spunem povestea fiecaruia:
-Sandy vede lumea rece si infioratoare; de aceea se imbraca in costumul de cactus pentru a se simti protejata. Bastardino este cainele ei si este imbracat la randul lui tot intr-un costum de cactus.


































-Mozzarella este conducatoare grupului Moofia, un grup cu unic scop de a stoarce laptele din cutiile scolarilor rai.
Cu copii buni Mozzarella e draguta si iubitoare insa cu cei care hartuiesc scolarii inocenti ea este cruda si de temut.E este in acelasi prietena lui Bulletto despre care se spune ca era foarte dur( chiar si acum el detine un pistol) inainte sa o cunoasca pe Mozzarella insa dupa ce a cunoscut-o( a fost dragoste la prima vedere) s-a schimbat si s-a imprietenit cu cei din gasca Moofia pentru a-i apara pe scolarii agresati de colegii lor.
-Adios a "petrecut " 500 de ani in iad pana cand diavolul si-a dat seama ca este o fire buna si l-a alungat de acolo. Cum nu era suficient de bun pentru a ajunge in rai; a fost condamnat sa traiasca pentru totdeauna pe pamant impreuna cu Ciao Ciao si cu animalele lor de companie: Skeletrina si Skeletrino.
-Cei patru tigri nu au nume pentru ca sunt creaturi salbatice si nu raspund la nume. Tigrului galben ii place muzica punk rock, sa citeasca, sa faca jogging si sa joace soccer; tigrul roz adora vremea calduroasa, sa stea acasa, sa manance preparate picante si sa se joace pe calculator; tigrul alb este cel mai agresiv fiind un pradator innascut; iar tigrul portocaliu este vegetarian dar si cel mai linistit dintre tigri; lui ii place sa faca surf si sa stea pe plaja.

Niciun comentariu: