marți, 25 ianuarie 2011

Curierul de luni dimineata + Concurs


Desi am dormit pana in jur de ora 12:00 (weekend prelungit) am avut placuta surpriza de a gasi langa pat un colet. L-am desfacut imediat cu foarfeca antrenata ieri in decupaje si am descoperit coperta primului volum al seriei "Vampirii Sudului". Dintre cele doua coperti disponibile am pastrat coperta originala si am inceput sa-l rasfoiesc alaturi de cafeaua fierbinte.
Mi-as fi dorit sa am timp sa-l recitesc, dar pana atunci trebuie sa termin vol 2 din VM.

Daca ati fost rabdatori pana acum, va anunt ca avem un concurs nou pentru un exemplar din "Morti pana la apus".

Ce trebuie sa faceti: lasati un comentariu in care sa ne spuneti personajul vostru preferat al seriei Vampirii Sudului, cu argumentele de rigoare.

Nu uitati sa lasati si o adresa de mail, pentru a va contacta in caz de castigati.
Concursul se incheie pe 31 ianuarie.




Pe site-ul editurii au aparut si linkurile pentru precomenzile urmatoarelor volume:
1. Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe -> linkul de precomanda.
2. Nopti de sucub, vol 2 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead -> linkul de precomanda
3. Bal Mascat, volumul doi din Sange Albastru de Melissa de la Cruz -> linkul de precomanda

Pe blogul editurii se mai desfasoara un concurs pentru fanii "True Blood", in caz ca va interesa :)


Urmatoarea serie ce va aparea la Leda se numeste MICUŢELE MINCINOASE, serie supranumită de Publisher’s Weekly „Neveste disperate pentru adolescenţi”.

· Tradusă până în prezent în 18 ţări (printre care Franţa, Germania,

Suedia, Norvegia, Brazilia etc.)

· Serialul produs de ABC Family urmează să fie difuzat în 2011 şi în România


TOATĂ LUMEA ARE CEVA DE ASCUNS:

CU ATÂT MAI MULT SPENCER, ARIA, EMILY ŞI HANNA.

Spencer râvneşte la iubitul surorii ei. Aria are fantezii erotice cu profesorul său de engleză. Emily s-a îndrăgostit de noua ei colegă de şcoală. Iar Hanna apelează la soluţii dezgustătoare ca să-şi menţină frumuseţea.

Dar, de când prietena lor Alison a dispărut, ele trebuie să păstreze un secret şi mai important.

De unde ştiu eu? Uite că eu ştiu totul despre fetele rele care au fost cândva, fetele obraznice care sunt acum şi secretele sumbre pe care trebuie să le păstreze. Şi... ia ghici ce voi face? Vă voi spune tot ce ştiu...

Traducere din limba engleză şi note de ADRIAN DELIU

ISBN: 978-973-102-317-5

Format: 13x20 cm, 320 pagini

Cartonată

Preţ: 39,90 lei


32 de comentarii:

Unknown spunea...

Personajul meu preferat din True Blood este Bill . El lasa impresia ca este foarte puternic pe langa ceilalti vampiri chiar daca este mai tanar decat acestia . Si cu siguranta este mai descurcaret .

cassandra spunea...

hmmm, de parca ar exista vreo indoiala cine e personajul meu preferat. daca la vampire diaries era damon, aici este evident eric. si nu, nu este neaparat pentru ca este un viking sexos, desi asta ii ajuta mult cauza :D este charming, smart, are un simt al umorului exact cum imi place mie(sarcastic si ironic), nu se ascunde ca bill dupa o imagine de perfect genleman. what you see is what you get. desi tind sa cred ca there's more to that story than just the sexy bad boy. oricum ar fi este personajul meu preferat si cartile n-ar fi la fel fara el.

email: kassandra_compact@yahoo.com

Alexandru C spunea...

Personajul meu preferat din seria Vampirii Sudului este cu siguranta Lafayette. In ciuda mediului inconjurator plin de rednecks care nu il vad cu ochi buni pentru ca e gay, el totusi se mandreste cu asta si nu se ascunde de ceilalti. Nu lasa rautatile celor din jur sa il afecteze si cred ca acest lucru e admirabil. In plus, este foarte destept si replicile lui sarcastice si ironice au fost o delectare pentru mine in True Blood. Ma bucur ca Alan Ball a decis sa nu-l omoare la finalul sezonului 1 pentru ca Nelsan Ellis l-a jucat superb si ar fi fost pacat sa fi plecat. Pe langa toate astea, Lafayette a reusit sa fie mai intotdeauna vocea ratiunii pentru multe din personaje, in special Tara.

Anonim spunea...

chiar daca am urmarit doar un sezon din true blood, pot spune ca Sookie Stackhouse e personajul meu prferat! imi place si ma incanta ideea ca ea poate asculta ce pot gandi ceilalti , cu exceptia vampirilor. imi place deasemenea ce decizii curajoase ia! :)

nic spunea...

Cel mai tare personaj din seria "True Blood" mi se pare Jason Stackhouse. Si asta nu din cauza modului in care joaca sau datorita infatisarii; imi place de personajul pe care il interpreteaza. Nu e personaj principal, nu poseda anumite calitati...dar intotdeauna e acolo unde e actiunea. Si intra in incurcaturi...multe incurcaturi. Totusi are un noroc incredibil: mereu iese cu bine toate situatiile. Desi pare cateodata (mai mereu, de fapt) fraier, intotdeauna iese cu fata mai mult sau mai putin curata. El e personajul care ma amuza cel mai tare prin actiunile si cuvintele lui. Deci eu votez JASON STACKHOUSE!

Unknown spunea...

Personajul meu favorit din True Blood este Godric. Chiar daca in serial ( vorbesc doar despre serial deoarece nu am citit nici o carte ) apare in foarte putine episoade, el impresioneaza prin lupta ce este in sufletul lui.
Pentru final , un quote destul de epic
Godric: I'm actually older than your Jesus. I wish I could have known him, but I missed it.

Addicted to kryptonite spunea...

pai, eu nu am un personaj preferat pentru ca nu am citit seria. iar la serial nu m-am uitat pentru ca nu imimerge netul bine. am reusit sa ma uit decat la primul episod. da' sunt sigura ca daca l-as vedea pe tot, nu as fi fana sookie :D
oricum, eu cartea nu pot sa o castig, din pacate, pentru ca nu "corespund" regulii
da' vreau sa va urez tuturor participantilor multa bafta

Unknown spunea...

Sunt un mare fan True Blood, nu m-am lăsat până nu am văzut toate cele 3 sezoane într-o săptămâna! Pot să spun cu desăvârşire că personajul meu preferat este Sookie Stackhouse deoarece:
1.nu crede în prejudecăţi
2.este o fată curajoasă, puternica, hotărâtă
3.face întotdeauna ccea ce consideră că este bine nu pentru ea, ci pentru cei iubiţi
4.are un dar special pe care nu îl foloseşte pentru scopuri personale
5.este o prietenă în care poţi avea încredere
6.mă reprezintă în totalitate prin personalitatea ei puternică

briosha spunea...

TARA! clar Tara. ce vampiri , ce varcolaci , Tara frate . cel mai hardcore personaj din tot serialul . Trecuta prin multe si traumatizata imi place de ea deoarece este foarte directa ( FOARTE )

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
29i spunea...

Clar Tara, e super tare si e foarte foarte nebuna.Imi place mult cum joaca, dar si personajul ei.
laura29i @yahoo.com

Alexandra - Eleonora spunea...

Personajul meu preferat din True Blood este Sam pentru ca desi este un suflet trist el are intotdeauna grija de Sookie , indiferent de situatie. Pe deasupra este un tip descurcaret , care a reusit in viata pe propriile lui puteri , desi are o familie ingrozitoare.

e-mail : andra10e@yahoo.com

Lavinutza spunea...

Personajul meu preferat este Sookie. Ea este una dintre putinele personaje feminie din cartile cu vampiri care are capacitatea de a-si purta singura de grija, e independenta si nu este legata in totalitate de personajele masculine ale seriei. De asemenea, viata lui Sookie nu se invarte in jurul persoanei iubite (cum ar fi Bella - Twilight), ci are si alte preocupari, prieteni, are chiar principii si idealuri.

Imi place Sookie pentru ca reprezinta un personaj de referinta pentru femeile puternice, independente si cu personalitate bine definita in literatura cu vampiri.

Diana spunea...

Personajul meu preferat din seria Vampirii Sudului este Sookie Stackhouse, dar din pacate, nu mi se pare ca Anna Paquin interpreteaza prea bine personajul in cadrul serialului True Blood. In carte mi se pare ca are o personalitate mult mai puternica si un comportament mai normal pentru situatiile in care se afla. Pe scurt, e un personaj foarte bine conturat si e greu sa nu te atasezi de ea.

Alexandru C spunea...

Edit la postul meu (numele Alexandru):

Email: alex.dru.ciobanu@gmail.com

Unknown spunea...

Editare la post-ul meu
E-mail:daydreaming_girl94@yahoo.com
[:D]

Oanna spunea...

Personajul preferat...clar Eric Northman. De ce? Pentru ca de obicei am o chestie pentru bad boys. Imi place atat ca infatisare: inalt, blond,ochi albastrii, pur si simplu handsome, dar si felul in care este conturat personajul. Este sarmant, un pic arogant, ironic, amuzant, puternic si impune pur si simplu respect.

email:deea_deya2001@yahoo.com

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
anda.turcan spunea...

Personajul meu preferat din True Blood este Jessica, micuţa(sau nu) şi noua vampiriţă. Prin intermediul ei, am avut ocazia să observăm cum se descurca un om in primele luni de cand a devenit un vampir, cum învaţă de la ceilalţi, peste ce piedici trece, la ce trebuie să renunţe. Ea ne-a arătat o noua faţă a vampirilor, una tristă. Chiar dacă filmele din ultimii ani ne-au aratat vampiri infricoşători si foarte siguri pe ei, uite că regizorii filmului ne arată o noua latură a lor, cea ascunsă de ochii lumii, cea privată. Concluzia: nu e uşor să fii vampir şi nimeni nu ar trebui sa îşi dorească asta. În plus, este singurul personaj din serie care are un blog realizat nu pentru Deborah Ann(numele real al actriţei), ci pentru Jessica Hamby unde ne arată în exclusivitate momente din viaţa personajului.

anda.turcan spunea...

Personajul meu preferat din True Blood este Jessica, micuţa(sau nu) şi noua vampiriţă. Prin intermediul ei, am avut ocazia să observăm cum se descurca un om in primele luni de cand a devenit un vampir, cum învaţă de la ceilalţi, peste ce piedici trece, la ce trebuie să renunţe. Ea ne-a arătat o noua faţă a vampirilor, una tristă. Chiar dacă filmele din ultimii ani ne-au aratat vampiri infricoşători si foarte siguri pe ei, uite că regizorii filmului ne arată o noua latură a lor, cea ascunsă de ochii lumii, cea privată. Concluzia: nu e uşor să fii vampir şi nimeni nu ar trebui sa îşi dorească asta. În plus, este singurul personaj din serie care are un blog realizat nu pentru Deborah Ann(numele real al actriţei), ci pentru Jessica Hamby unde ne arată în exclusivitate momente din viaţa personajului.

e-mail: anda.turcan@yahoo.com

Oanna spunea...

Personajul preferat...clar Eric Norhman...de ce? pentru ca e the bad boy. Imi place felul in care este conturat personajul, faptul ca este puternic si inspira pur si simplu respect nu doar datorita statutului sau. Bineinteles imi place si aspectul sau fizic: este aratos, inalt, blond, ochi albastri. Pe langa toate acestea este amuzant, ironic si uneori sarcastic. Toate cele spuse mai sus fac din el personajul meu preferat.

Oanna spunea...

Uf am uitat sa-mi scriu emailul. Scuze. Sper sa nu fie bai prea mare.
deea_deya2001@yahoo.com

Addicted to kryptonite spunea...

aa, si eu am uitat sa-mi las adresa de mail :D
allexxutza_dragutza@yahoo.com

GGrosu spunea...

Personajul meu preferat e Sookie Stackhouse , e foarte interesant sa ca are calitati telepatice, pentru ca nu este genul de tipa ,,miss'' , o simpla barmanita care stie cum sa se descurce pe picioarele, o tipa puternic si in ultimul rand pentru ca a reusit sa ii fure inima frumosului Bill.

email: grosu.geanina@yahoo.com

ioana97 spunea...

Nu pot sa spun personajul meu preferat din carti, pentru ca pana acum nu am avut ocazia sa citesc niciuna. Ce noroc pe mine, nu? Cu toate acestea am vizionat serialul, iar daca personajele respecta oarecum caracterul din carte, trebuie sa recunosc ca preferata mea este Sookie. De ce? Destul de simplu, cred: ma regasesc intr-o mare masura in personajul ei(exceptand ca trebuie sa aleg daca iubesc un vampir sau un varcolac si lucruri asemanatoare, intelegeti voi). Imi place pentru faptul ca arata foarte bine faptul ca un dar poate fi mai degraba o pedeapsa decat un har(ma refer aici la ascultatul gandurilor), imi place pentru ca nu reprezinta femeia care sa intalneste cu un vampir si are nevoie imediata de protectia cuiva, ci se poate proteja singura. Imi place pentru ca isi ajuta mereu apropiatii, prietenii, pentru ca nu isi incalca principiile pentru lucruri banale asa cum fac majoritatea. Imi place pentru ca nu e perfecta asa cum incearca sa fie toate personajele de la tv, pentru ca este ceea ce este si nimic mai mult, pentru ca imi place.

e-mail: balmezandrada@yahoo.com

Succes tuturor participantilor!

deea spunea...

Personajul meu preferat,din seria Vampirii sudului este Sookie Stackhouse,deoarece este unul dinte putinele persoajele feminine ale seriei.
De asemenea,imi mai place si fiindca cartile din seria Vampirii sudului sunt narate de cate ea si acest lucru ii ajuta pe cititori sa simta ceea ce simte si Sookie,sa afle ceea ce afla si ea si sa vada si paerile ei despre celelalte personaje ale seriei.

you_like_deea@yahoo.com

GGrosu spunea...

Am scris si eu un comentariu la acest post (raspuns la concurs ) si trebuie sa il aprobi tu, nu l-ai primit?

Crina spunea...

ba da. uite-te mai sus :)

GGrosu spunea...

AA , mersi acum a aparut :)

Cristina Criss spunea...

Personajul meu preferat din aceasta serie este Sookie. Simplu. De ce? Pentru ca in ea regasim exact acele calitati de care avem nevoie. Este surpinzatoare, amuzanta si de ce nu si ambitioasa, pe parcursul actiuni personajul sau evolueaza din ce in ce mai mult, acele momente pline de suspans si pericol din care ea face parte, ne face sa ne gandim cum ar fi ca o persoana reala cu aceste calitati sa existe. In plus iubirea pe care aceasta i-o poarta vampirului Bill este nemarginita, propriile sale instincte o indeamna la pericol si stie ce vrea.
Nerabdatoare, dar cu capul pe umeri ia decizi uneori gresite, dar sa recunoastem acestea fac actiunea mult mai palpitanta. O simpla barmanita, timida si inocenta care suceste mintile vampirilor, iar "zana" din ea ii innebunesc pe acestia simtindu-i mirosul sangelui.
Poti spune ca la inceput nu credeai ca acesta va fi cea care va lupta pentru vampiri si chiar in ciuda greutatilor si momentelor neplacute date de acestia ea considera ca au si ei drepturi. O fire ambitioasa si exploziva, iar pretul sangelui conteaza in aceasta situatie. Senzualitatea acestui serial si acestei serii, o carte profunda dureroasa si ciudata, toate aceste te fac sa vrei mai mult.
Eroina fiind nimeni alta decat cea mai amuzanta, romantica si ambitioasa: Sookie Stackhouse.

email: just_maria_cristina@yahoo.com

Cristina Criss spunea...

Succes tutror participantilor :)

Unknown spunea...

Pai nu prea e nevoie sa ma gandesc. Din pacate nu am sanse sa imi cumpar cartea prea curand,deci nu am putut face mai mult decat sa ma uit la serial.De ce l-am ales pe Eric? Pentru ca este genul "bad boy" care ar putea sa-i dea pe spate pe toti.Are caracteristicile perfecte care ar putea da gata pe oricine.Pare exact genul misterios,care are mai multe fete de aratat si pe care si le dezavaluie prin umorul lui sarcastic(sange in par:)).Si zambetul lui...in episodul 8 din sezonul 2 a zambit de vreo trei-patru ori ceea ce e clar o minune...ce zambet.Scenele cu Godrick chiar m-au lasat fara cuvinte-mai aveam putin si incepeam sa plang.Nici nu mai e nevoie sa adaug ca e incredibil de sexy.E clar,le intrece pe oricare dintre celelalte personaje(cel putin in serial)

E-mail: laura_rbd4ever@yahoo.com