luni, 26 mai 2008

True Blood- o certitudine


Desi era preconizata aparitia lui in noiembrie 2007, serialul True Blood a fost anulat in ultima clipa datorita grevei scenaristilor dar si a numarului mic de episoade realizate pana atunci.
True Blood ar fi trebuit sa fie un serial despre vampirii din Louisiana, un serial realizat de unul dintre cei mai importanti oameni ai momentului, omul din spatele serialului”Six Feet Under »- Alan Ball .
Cea care a inspirat aparitia serialului este insa Charlaine Harris, autoarea seriei: “Vampirii sudului”( la noi se gasesc doar primele 4 romane).
In momentul de fata True Blood se filmeaza in Los Angeles si Shreveport.
Povestea serialului este oarecum simpla: datorita descoperirii sangelui artificial de catre japonezi, vampirii se pot integra in societatea umana nereprezentand un pericol pentru oameni. Oamenii pe de alta parte nu sunt chiar asa ok cu prezenta vampirilor, neezitand sa-i omoare sau sa-i secatauiasca de sange( pentru a-l vinde). In aceasta societate populata de vampiri, teriantriopi, varcolaci, vrajitoare, zane si nu in ultimul rand oameni; Sookie Stackhouse este o tanara chelnerita telepata care se indragosteste fara sa vrea de un vampir(Bill). Dar ce nu stie ea este ca din momentul in care s-a incurcat cu un vampir viata ei se va complica mai mult decat si-ar fi putut imagina.
Echipa a primit ultimul membru saptamana trecuta: actorul care il interpreteaza pe vampirul Eric( cel mai sexy personaj al seriei).
Referitor la poze, cei de la Hbo sunt foarte secretosi, existand doar cateva poze de la filmari( pe site-ul http://anna-paquin.net/) si o singura poza promotionala aparuta recent intr-o revista.
Cei interesati de film au trait saptamana trecuta o mica bucurie deoarece data lansarii a fost in sfarsit anuntata: 7 Septembrie 2008.
p.s.:True Blood este un proiect riscant deoarece un show despre vampiri poate avea un public limitat oricat de ingenios ar fi realizat. Ne bazam totusi pe fostii fani Buffy:)

6 comentarii:

Anonim spunea...

here's the pic with no tag http://img217.imageshack.us/img217/7607/tbbs7.png

Crina spunea...

credeam ca bagi si tu ceva poze noi:-s

Anonim spunea...

Vreau si eu informatii despre acest serial...Cand va aparea in Romania..sau mai bine spus..daca va aparea vreodata?..Astept raspunsul vostru!!!:)Multumesc anticipat!!!:D

elena89 spunea...

Cand va aparea acest serial in Romania..sau mai bine spus..va aparea vreodata in Romania?Dati-mi si mie informatii despre asta..pliss..

Crina spunea...

apare pe 7 in SUA..asta inseamna ca pe 8 il vom gasi pe torrente:) In romania probabil apare peste vreun an-2 minim:D

Crina spunea...

7 septembrie:)