vineri, 22 iulie 2011

Noutati Leda

A TREIA LUNĂ PLINĂ va fi MAGIE DE DOI BANI!

KELLEY ARMSTRONG e acum, EXCLUSIV,

autoare LEDA"AVem noutăţi pentru voi referitoare la cărţile autoarei Kelley Armstrong pe care Editura LEDA le va publica de-acum încolo.

Începând din 2 august 2011, după cum mulţi dintre voi au aflat, revista BRAVO a decis distribuirea trilogiei FORŢELE RĂULUI ABSOLUT în ediţie de chioşc, împreună cu revista, o dată la 2 săptămâni. Prin urmare, volumul 1, INVOCAREA, va fi distribuit cu revista Bravo din 2 august, volumul al doilea, REVELAŢIA, cu cea din 16 august, iar ultimul, RĂFUIALA, cu numărul din 30 august. Cărţile vor avea formatul de la JURNALELE LUI STEFAN (10,5x17,5 cm, paperback), şi vor fi la un pret asemănător, dacă nu identic cu acestea. Evident, vânzarea bună e, şi în acest caz, criteriul celor de la BRAVO de luat în seamă pentru distribuirea întregii trilogii!După apariţia ediţiei de chioşc pregătim continuarea trilogiei sus-amintite, şi-anume, publicarea primelor două volume din trilogia DARKNESS RISING: THE GATHERING şi THE CALLING (cel mai probabil copertele vor fi cele prezentate aici!) Volumul 3 nu se ştie încă cum se va numi şi când va fi publicat (probabil în 2012). Volumele vor fi publicate în ediţie cartonată, primul mai mult ca sigur până la sfârşitul anului 2011. Vom încerca să avem un preţ cât mai tentant, cu mult sub preţurile obişnuite de hardcover. Dar, şi în acest caz, vânzarea bună e determinantă pentru obţinerea unui preţ bun!Totodată, vom publica o altă serie a autoarei, WOMEN OF THE OTHERWORLD. Aşa cum am spus în titlu, A TREIA LUNĂ PLINĂ se va numi MAGIE DE DOI BANI (la fel cum ‚Femei din lumea de dincolo’ va deveni ‚Femei din CealaltăLume’), şi va apărea la Editura LEDA! Va fi urmată de INDUSTRIAL MAGIC şi de HAUNTED la intervale pe care vi le vom comunica ulterior. Sper ca într-un orizont de timp rezonabil să vă bucuraţi de tot restul seriei şi să ajungem la zi cu ea. Pentru volumele rămase, din cele 14 câte vor fi publicate la ei până la sfârşitul acestui an, estimez cam un an şi jumătate. Adică, vom fi la zi la sfârşitul anului viitor.Vă prezint in acest info două tipuri de coperţi/două stiluri de abordare ale următoarelor 3 volume.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Fereşte-te de fetele frumoase cu secrete întunecate!

PERFECT

Vol. 3 din seria Micuţele mincinoase de Sara Shepard

MICUŢELE MINCINOASE de Sara Shepard, vol. 3: PERFECT

Traducere de Adrian Deliu

Da, PERFECT în toate privinţele: intriga sofisticată, dinamica şi echilibrul acţiunii, presărată ici-acolo cu umor (uneori negru) şi ironie, dozajul în crescendo al suspansului până simţi că înnebuneşti de-atâta tensiune. Cred că autorii de thrillere pentru adulţi ar avea ce învăţa de aici!

Cu trei ani în urmă, Spencer, Aria, Emily, Hanna şi prietena lor cea mai bună, Alison, erau Fetele Şic de la Şcoala Rosewood. Alison era conducătoarea grupului, cea cu care toate celelalte voiau să semene, cea care le cunoştea cele mai întunecate secrete.

Astfel că atunci când Alison a dispărut într-o noapte, durerea resimţita de Spencer, Aria, Emily şi Hanna a fost amestecată cu uşurare. Şi când trupul lui Ali a fost găsit mai târziu în propria ei curte, sub o lespede de beton, fetele s-au văzut forţate să dezgroape câteva amintiri urâte legate de prietena lor. Ar putea ascunde moartea lui Alison mai mult decât crede toată lumea?

Acum, cineva numit A, cineva care pare să ştie totul, arată către una dintre ele, acuzând-o de omorârea lui Alison. A este gata să le distrugă pentru totdeauna viaţa perfectă… Şi o face cu o perseverenţă şi o minuţiozitate diabolice!

O carte captivantă, plină de intrigi, scandaluri şi secrete, PERFECT este cel de-al treilea volum din seria Micuţele Mincinoase.

„Glamour şi intrigă.” Elle

„Bârfa-ntastic!… O să vă placă la nebunie!” Love It!

„Sexy şi plină de suspans.” Closer

Volumul are 352 de pagini, format 13×20 cm, este cartonat fără supracopertă şi se vinde la un superpreţ de listă: 34,90 lei.

Precomenzile beneficiază de 25% reducere, aplicată acestuia.

În câteva zile va fi postat linkul de precomandă şi, odată cu el, vi se va comunica şi data exactă de apariţie.

Niciun comentariu: