marți, 15 februarie 2011

Concurs: DUBLĂ CONSTRÂNGERE + BAL MASCAT + MICUTELE MINCINOASE + LAS-O MAI MOALE CU FANOTMELE + NOPTI DE SUCUB

Daca nu ati primit azi nici un cadou sau mai vreti unul in plus puteti spera sa castigati o carte dintre cele patru de mai jos.
O fantoma, un succub si doi-trei vampiri va asteapta sa le cititi povestile.
Daca sunteti prea mari pentru genul Sf&Fantasy atunci va ademenesc cu un thriller psihologic.

Lista cu ce puteti castiga este urmatoarea:






Ce trebuie sa faceti?
1. lasati un comentariu in care sa scrieti ce carte vreti sa castigati si de ce;
3. lasati o adresa de mail pentru a va contacta in caz de castigati.

Castigatorul cartii "Micutele Mincinoase" va fi ales folosind random.org, restul castigatorilor fiind alesi de mine. Voi anunta pe 21 februarie (luni) lista castigatorilor.


Multa bafta si spor la comentat :)



Si pe final va las cu ultima carte pe care o puteti castiga + o mica descrire a ei.

DUBLĂ CONSTRÂNGERE de Chris Bohjalian

În Dublă constrângere, un thriller psihologic cu referinţe şi personaje din Marele Gatsby al lui F. Scott Fitzgerald, Chris Bohjalian, autorul unor bestselleruri incitante, populate de ceea ce San Francisco Chronicle numea „oameni obişnuiţi aflaţi în situaţii copleşitoare şi comportându-se cu graţie şi demnitate”, îşi poartă cititorul într-o călătorie tulburătoare prin mintea unei tinere obsedate să descopere un secret întunecat.
Laurel Estabrook lucrează într-un cămin pentru oameni fără adăpost din Burlington, statul Vermont, şi încearcă să-şi vindece cicatricele fizice şi mentale după un atac brutal petrecut cu şapte ani în urmă. După ce primeşte o cutie cu fotografii făcute de Bobbie Crocker, un rezident al adăpostului, recent decedat, devine bântuită de întrebări legate de ceea ce pare să fie o fotografie ce o reprezintă pe ea însăşi chiar în ziua atacului. Laurel urmăreşte viaţa lui Bobbie din copilăria petrecută în lumea celor bogaţi din Long Island – unde şi ea copilărise – până la adăpostul pentru oamenii străzii din Vermont. Să fie oare Bobbie fiul lui Tom şi al lui Daisy Buchanan, eroii lui Fitzgerald? Sora lui neagă totul, căci vreme de 70 de ani a încercat să apere reputaţia părinţilor săi. Oare bogaţii şi depravaţii părinţi ai lui Bobbie au creat acea „dublă constrângere” care l-a dus pe acesta la schizofrenie, transmiţând unui copil nedorit mesaje contradictorii de iubire şi ură?
Plecând de la această premisă, Chris Bohjalian juxtapune viaţa unei femei fragile, vulnerabile şi complicate, cu obsesia ei pentru viaţa unui vagabond, spunând o poveste într-o altă poveste, explorând iluziile şi maniile personajelor şi contopind ficţiunea cu realitatea într-o proză fluidă, un mister cu nenumărate răsturnări de situaţii, ce poartă cititorul către un sfârşit uluitor.
Volumul este presărat cu fotografii alb-negru – reprezentând personaje care există sau au existat cândva –, ştergând astfel graniţa dintre fantastic şi real şi cufundând cititorul într-un soi de zonă crepusculară.
Într-o naraţiune de o imaginaţie extraordinară, ingeniozitate literară şi complexitate psihologică, Bohjalian combină suspansul unui thriller cu adâncimile emoţionale ale unei drame profund personale, vorbind despre compasiune, constrângere şi obsesie cu o voce originală, plină de înţelegere, sensibilitate şi înţelepciune.

Vizionaţi aici trailer-ul cărţii: http://www.youtube.com/watch?v=suf6CT2Ymc0

Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita şi site-ul autorului:www.chrisbohjalian.com


Concurs sponsorizat Leda.

53 de comentarii:

Addicted to kryptonite spunea...

Woa, foarte tare.
nu pot sa cred ca exista posibilitatea(cat de mica, da' tot este) sa castig volumul 2 din georgiana kincaid :D
am mai castigat primul volum pe un blog, sper sa am si aum noroc

Eu as vrea sa castig Nopti de sucub de Richelle Mead

allexxutza_dragutza@yahoo.com

Andreea♥ spunea...

Dragut concurs.
Toate cartile sunt foarte tentante dar aleg cartea "Micutele Mincinoase" pentru ca deja urmaresc serialul si imi place foarte mult dar sunt curioasa si cum este prezentata povestea in carte.
Email:myblueberrynights.andreea@com

Addicted to kryptonite spunea...

am uitat sa precizez de ce imi doresc cartea.

sunt o mare fana a autoarei. sper sa ajung si eu sa-mi cumpoar vol 6 din academia vampirilor. da' am de ales, pt ca nu pot sa-mi iau decat o carte. sa vad daca castig aici nopti de sucub.
imi place cum scrie si-mi place ca s-a adaptat sitatiei, daca pot spune asa.
a scos si o serie pentru adulti, si deja publicase si pentru adolescenti. si asta mi se pare foarte tare.
plus de asta, sunt o mare fana de-a lui Roman, din georgiana kincaid. Imi place caracterul lui. e genu' de baiat pe care si l-ar dori aproape orice fata

miruna spunea...

" Micutele mincinoase " pentru ca serialul mi se pare foarte interesant si as vrea sa citesc si cartile, poate sa aflu cine e si celebra "A", if you know what I mean :)

miru_dublud@yahoo.com

snowflake spunea...

"Micutele mincinoase" -pentru ca imi place atat de tare serialul incat am vazut de 2 ori toate episoadele de pana acum...si as dori sa citesc cartea pt ca acolo cu siguranta sunt mai multe detalii si e mai interesant asa :)



poohgirl_r@yahoo.com

Irina spunea...

Multumim pentru concurs!♥
As vrea sa castig 'Micutele Mincinoase'. Ca multi altii, am devenit fana uitandu-ma la serial si povestea este genul care te face sa te atasezi de personaje si sa te implici emotional. :) Chiar mi-ar placea sa vad o parte din povestea lor si din punctul de vedere al creatoarei 'Pretty Little Liars' - sunt sigura ca este la fel de interesanta cartea ca si serialul. :)

Irina
fallen_angel3715 (at) yahoo.co.uk

CUVINTE RATACITE spunea...

Mi-as dori mult sa incerc a citi o carte cu vampiri, fantome si chestii mai infricosatoare.
Filmele de groaza nu prea m-au pasionat, eu is una din persoanele care intorceau privirea la scene sangeroase.

Dar citind actiunea devine altfel, la fel cum Harry Potter cartile le-am iubit - filmele m-au dezamagit.
Mi-ar place sa citesc "Las-o mai moale fantomele "

smilingelf@gmail.com

Unknown spunea...

Aș opta pentru Bal Mascat din simplu motiv că mă atarge coperta. De obicei, când vreau să îmi cumpăr o nouă carte despre care nu știu nimic mă uit în primul rând la copertă. Același procedeu și acum. :)

anamaria.cirjan@yahoo.com

Unknown spunea...

"Nopti de sucub", doar pentru ca-mi place coperta. :P

ady2pak[at]yahoo[dot]com

Anonim spunea...

Micutele mincinoase este un serial fresh si dramatic care te tine cu sufletul la gura. Cum cartile sunt mult mai bune decat filmele/serialele, imi doresc f mult cartea pentru a putea face o comparatie :)

d0arata@yahoo.com

Unknown spunea...

As dori sa castig si eu "Nopti de sucub" ptr. prietena mea, ca altfel o sa ma sfasie in bucati si nu glumesc:(( asa ca salvati un biet om de la o moarte sigura
glorious_fenrir@yahoo.com

Leuca Robert Daniel spunea...

As vrea sa castig cartea "Las-o mai moale cu fantomele" deoarece pare foarte interesanta plus ca luni 21 februarie e ziua mea si ar reprezenta un cadou perfect cu aceasta ocazie.

Email: bitza_thegame_2008@yahoo.com

Unknown spunea...

As dori sa castig cartea "Micutele mincinoase" pentru ca imi place foarte mult serialul.
Adresa de e-mail: ice.bogdi@yahoo.com
Va multumesc!

Sabrina, vrajitoarea bucatareasa spunea...

eu mi-as dori sa castig Micutele Mincinose deoarece deja urmaresc serialul si imi place mult de tot dar bineinteles ca o carte este mult mai buna. Intotdeauna aleg sa citesc o carte dupa ce am vazut filmul. Imi place cum totul este mai detaliat intr-o carte.
cioanesabrina@yahoo.com

Unknown spunea...

Hello:) Mi-aș dorii cartea "Micuțele Mincinoase" pentru că mă tot chinui să o citesc în format e-book în engleză, dar nu prea mă lasă ochișorii :( trebuiesc schimbați ochelarii ;))

clau_adorable9o@yahoo.com

thank's :*

Unknown spunea...

Eu imi doresc sa castig Nopti de sucub de Richelle Mead.

Una din pasiunile mele este sa citesc carti de fictiune.Am inceput cu ajutor paritzilor mei si a bunicilor sa imi fac o mica colectie cu carti de fictiune.Am deja 7 carti de fictiune dintre care 6 le-am citit de la Caraciu(Cand am primit prima carte) pana in ziua de azi!M-as bucura tare tare mult daca as castiga aceasta carte deoarece bugetul parintilor mei a inceput sa scada si nu mi-o mai permit!Imi place mult sa citesc ,mare parte a timpului ,chear si la scoala in pauze,stau si citesc pentru ca sunt de parere ca cititul iti dezvolta intelectul,iti include cuvinte noi in vocabular,etc.

id meu este s_renate_s@yahoo.de

mult succes celorlanti cititori!

crybv spunea...

Eu aleg carte "Micutele Mincinoase" pentru ca imi place serialul si vreau sa citesc si cartile.
Email: crybv@yahoo.com

Anonim spunea...

Mi-ar placea sa castig "Micutele mincinoase" pentru ca urmaresc serialul care imi place foarte mult si as vrea sa vad diferenta dintre carte si film.
madda_ilade at yahoo dot com

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Oanna spunea...

Cartea pe care mi-o doresc este Dubla constrangere. Din descriere aceasta carte mi-a starnit interesul si curiozitatea, pare a fi un thriller plin de dramatism si mister totodata. Actiunea romanului sunt sigura ca este captivanta, surprinzatoare, fascinanta si plina de suspans. Fiind o fana a cartilor thriller sunt sigura ca voi savura aceasta carte pagina dupa pagina.

deea_deya2001@yahoo.com

Unknown spunea...

CArtea "Micutele Mincinoase" pentru ca vreau sa o daruiesc prietenei mele de 8 martie.Ea este un mare fan al serialului.
khelu25@yahoo.com

CUVINTE RATACITE spunea...

te rog sterge ultimul comentariu :), nu vazusem comentariu initial , credeam ca nu a fost aprobat.

Anonim spunea...

as vrea sa castig cartea Micutele Mincinoase deoarece urmaresc serialul si sunt foarte curios cum e cartea :)
algaebrain@yahoo.com

manes spunea...

Mi-as dori ca citesc "Micutele mincinoase" pentru ca am urmarit serialul,care este destul de reusit si stiu ca de obicei cartea este mai buna de cat filmul
email:manes_cat@yahoo.com

Alexandra - Eleonora spunea...

Superb concurs !!
Asadar , imi doresc Micutele Mincinoase ! De ce ? Pentru ca urmaresc serialul cu mult interes inca de cand a aparut primul episod.. pentru ca am incercat sa citesc cartea in engleza , dar as prefera si in romana. Pentru ca imi plac Hannah , Aria ,Emily si Spencer si intrigile tesute in jurul lor .
email : andra10e@yahoo.com

Alexandra - Eleonora spunea...

Cartea pe care mi-o doresc este Micutele Mincinoase , pentru ca sunt o impatimita a serialului inca de la primul episod , pentru ca imi plac Aria , Hannah , Spencer si Emily si intrigile tesute in jurul lor .
email : andra10e@yahoo.com


PS : e a doua oara cand postez comentariul.. se pare ca primul nu mi-a fost acceptat . Sper ca asta sa mearga.

Anonim spunea...

Destul de greu sa aleg. Mi-as dori Micutele Mincionase, pentru ca imi place serialul si stiu ca multe lucruri sunt schimbate fata de carti. Insa, vazand titlurile, mi-am schimbat parerea. As dori cu siguranta 'Bal Mascat' de Melissa de la Cruz. Doresc sa castig aceasta carte pentru ca ma atrag Italia, balurile mascate, investigatiile si vampirii.Inteleg ca este al doilea volum, dar daca voi castiga imi voi cumpara si prima carte din saga: Sange Albastru, par pe gustul meu.

Irma,
email: reginalba2000@yahoo.com

Maria spunea...

Toate cele 4 carti sunt interesante pentru mine, insa am sa aleg "Micutele Mincinoase". Urmaresc serialul si il consider unul foarte bun si as dori sa citesc carte astfel sa aflu noi detali. De obicei cartea este mult mai buna decat serialul/filmul.

Maria spunea...

email maria_esther17@yahoo.com

Naaaty spunea...

Cu siguranta "Mai las-o moale cu fantomele" pentru ca nu vreau s-o las mai moale cu fantomele. :))Imi plac lucrurile iesite din comun, fantastice, si cred ca daca m-as intalni cu o fantoma, as pune-o sa ma prezinte prietenilor ei.
:)))
As fi extrem de recunoscatoare daca m-ai alege.

Naty

denisa1999 spunea...

imi plac concursurile voastre!
vreau sa castig Cartea Micutele Mincinoase, pentru ca imi place personajul Ariei, e fata desteapta si misterioasa!
email:denisa1999@yahoo.com

andreea9120 spunea...

"Las-o mai moale cu fantomele"- am citit review-ul si cartea mi s-a parut destul de interesanta:)

andreea9120 spunea...

Scuze,email: andreea_9120@yahoo.com

Anonim spunea...

As vrea sa castig Dublu constrangere,deoarece mi se pare o carte foarte buna.

E-mail:you_like_deea@yahoo.com

Unknown spunea...

Mi-ar placea sa castig DUBLĂ CONSTRÂNGERE de Chris Bohjalian
deoarece este o carte psihologica, iar eu fiind studenta la psihologie, as avea multe beneficii de pe urma ei si ar fi o foarte buna ocazie pentru o analiza a literaturii mai noi.
mail: anda.turcan@yahoo.com

Unknown spunea...

As dori sa castig Melissa de la Cruz Bal mascat pentru ca mi-a fost recomandata de nenumarate persoane iar actiunea pare captivanta. Este una din putinele serii cu/ despre vampiri pe care nu le-am inceput dar imi doresc extrem de mult sa am ocazia.

abyss2710@yahoo.com

Unknown spunea...

Mi-ar placea sa castig Micutele mincinoase pt k urmaresc serialul si desi imi place cum decurge actiunea as vrea cartea pt ca mai mult ca sigur acolo actiunea este mai complexa.
black_butterfly3011@yahoo.com

Rallu spunea...

Buna! Ma numesc Ionescu Raluca. Cartea pe care o doresc este "Micutele mincinoase". Motivul este ca ador serialul si am revazut episoadele de cateva ori si cum stiu ca intotdeauna cartea este mai buna decat filmul sunt foarte entuziasmata sa o citesc. Abia astept rezultatele.
mail: raluca_ioana_29@yahoo.com

F. spunea...

Desi in 2010 am fost o mare fana a cartilor urban fantasy (si inca ma numar printre fanii acestui gen de carti ), pentru 2011 mi-am propus sa diversific lectura,sa nu ma axez doar pe un gen de carti,sa citesc carti politiste,carti clasice,memorii si thrillere psihologice.
Am inceput cu seria Lux si cartile Agathei Christie ,si mi-ar placea sa continui cu DUBLA CONSTRANGERE, pentru a putea spune ca am adaugat pe lista mea in 2011 si un thriller psihologic.


f.cive@yahoo.com

Geanina spunea...

Carte :Bal Mascat
Imi doresc aceasta carte deoarece mi se pare o serie geniala , saptamana aceasta am inceput primul volum , Sange Albastru si nu am lasat-o din mana. M-am indragostit de stilu Melisei de la Cruz , cu naratiunea la persoana a3a si cu frumoasele ei descrieri a istoriei New York.
Inca un motiv pentru a imi dorii sa am acesta carte in mana mea este si frumosul aspect exterior al cartii , defapt al ambelor carti, dar a2a coperta este superba .
Titlurile primelor doua carti mi se par geniale , ma duc cu gandul la istorie , la balurile mascate din vechiile timpuri , la domnitele si cavalerii cu ,,sange albastru’’ si la o alta epoca , diferita de cea din zilele noastre.
Un alt lucru la acesta carte , sper din tot sufletul ca in Bal Mascat sa se continuie, sunt acele pagini din jurnalul Catherinei Carver, care ma fac sa citesc capitol cu capitol pentru a descoperii noi pagini din jurnalul ei, pe care momentan nu le-am putut asocia cu poveste unei fete din New York .
Schuyler cu zambetul ei , cu stiul ei aparte , uneori haotic de a se imbraca , cu fusta lunga hippy, cu lacul negru de pe unghii si cu pasiunea pentru desen m-a cucerit. Desi nu am citit foarte mult din aceasta carte Schuyler mi se pare o fata incercat de soarte , mama ei fiind in coma din copilarie , iar tatal i-a murit de mica, ea convetuind acum cu bunica ei , cu care are o relatie distanta si rece.
Oliver , cel mai bun prieten al eroinei mi se pare un baiat exceptional , care ar face orice pentru prietenii , in special pentru Schuyler si mi se par geniali pantalonii lui .(Naratoare a avut grija sa evidentieze imbracaminte lui si mi-a placut mult stilul lui Oliver.)
Poate ca ma insel fiind doar la inceputul primei carti, dar Bliss mi se pare ca are un secret , ea este retreasa , populara doar din pricina lui Mimi ,,regina scolii’’ si buna ei prietena , sincer pana in acest moment ea este favorita mea, deoarece m-a cucerit cu misterul ei.
M-am indragostit de Jack pe care naratorul mi l-a lasat tiparita in minte cu un aspect exterior superb , dar si cu un suflet brazdat de cicatrici si cel mai important lucru ca este vampir.
Aaa , era sa uit , cand am vazut cartea aveam dubii in a o citi , dar citatul de pe spatele copertii :,, Azi poti sa tragi un fum cu prietenii pe o alee din Lower East Side , sa bei si sa-ti face de cap intr-un club de noapte la moda . Maine, poti sa fii mort.’’ Mi-a alugat orice dubiu si acum realizez ca citatul acela mi-a facut un bine , acum fiind indragostit de aceasta serie.
Acestea sunt doar cateva motive pentru a imi dori continuarea acesteii serii minunate , as vrea sa scriu mai multe , dar ma opresc aici, sper din tot sufletul sa castiga acesta carte , multumiri multe pentru concurs atat tie cat si editurii Leda.

Geanina spunea...

AA , email: ha.geanina@yahoo.com

Cristina Criss spunea...

As dori cartea Nopti de sucub de Richelle Mead.
Consider ca aceasta carte este complexa, din toate punctele de vedere. Senzualitatea acesteia da o alta nuanta asupra cititului ce te face sa iti doresti mai mult citind pagina cu pagina. Cartea nu face parte dintr-o serie urban fantasy cu care ne-am obijnuit, din contra Richelle Mead a dat o nota de senzualitate, personajul principal fiind un demon sexy ce atrage asupra ei toate privirile fiind dorita de orice barbat, dar cel pe care ea il doreste nu poate sa il obtina si de aici incepe lupta din interiorul ei. Limbajul si gesturile sunt ametitoare, iar actiunea bine conturata. Nu este acea carte monotona ce te face sa o lasi din mana, sentimentele sunt puternice iar iubirea pluteste peste tot in acest roman cu intrigi greu de deslusit.
In Tristeti de sucub Richelle Mead a scos la iveala o lume complet noua, unde intunericul este a doua casa, unde personajele vii si moarte, ingerii, demonii traiesc pe pamant, iar unde lupta face parte din vietile lor si privesc moartea cu ochii. Creaturi ale intunericului starnesc sentimente usor controlabile asupra noastra.
Georgina, eroina acestui roman care este chinuita de amintirile ei din trecut poate avea o viata normala. Relativ...normala daca nu luam in considerare ca aceasta este inconjurata de prietenii ei care- surpriza!- nu sunt oameni. Pot spune ca imaginatia lui Richelle este deosebita, numai ea reuseste sa ne starneasca atat interesul cat si groaza in acelasi timp conturand o lume sadica unde pasiunea starneste nenumarate dorinte .

email: just_maria_cristina@yahoo.com

Michikit spunea...

Salut, mi-ar placea si mie sa particip la concurs si mi-ar placea sa castig Bal Mascat pentru ca am comandat vol 1 de la Leda. Am auzit ca este o serie diferita in ceea ce priveste povestile cu vampiri.
(^_^)

kaguya2000(at)gmail(dot)com
Multumim.

2007 spunea...

"Never trust a pretty girl with an ugly secret" my dear ady_marin_wwjd@yahoo.com


Dupa mii de incercari de a ghici conform celor de la ABC family cine este “A”, se par ca, cu tot ce m-am ales sunt mai multe intrebari si mai multe "piese de puzzle" ce nu se potrivesc. De ce? Pentru ca sunt multe amintiri refulate in capul “Micutelor mincinoase”. Ca si in soapta autoarei “Never trust a pretty girl with an ugly secret”.

Nu pot spune ca vreau aceasta carte, ci ca o doresc neaparat (stiu stiu suna putin cam prea dramatic) dar deja carnetelul meu de ancheta e dat peste cap. (??! Carnetel de anchet? Pai da. De fiecare data cand citesc o carte al carui "clue" trebuie descoperit imi notez toate detalii pe un carnetel si incerc sa vad daca am stofa sau nu de detective. Pana acum conform cartilor Agathei Christie se pare ca asa si asa :P…)

So…Va rog sa va nominalizati si pe mine printre potentialii castigatori.


P.S Nu m-ar deranja foarte tare daca nu as castiga si alta carte, care sa contina ingredientele unei “framantarii a mintii”pe care sa nu o uit.

Ca sa va arat ca sunt pasionat de genul “SF&Fantasy Leda” si un cumparator fidel am sa va atastez cateva carti din mica mea colectie.

Sper sa va placa :) Eu sunt foarte mandru de ea !!!

2007 spunea...

Uitati asa cum v-am promis...colectia mea de carti :)

Enjoy it!

2007 spunea...

http://ro-ro.facebook.com/photo.php?fbid=1843342571311&set=a.1843342491309.110323.1473006150&theater

Oanna spunea...

Ma atrage si mi-ar placea sa citesc cartea Mai las-o moale cu fantomele. De ce? Pentru ca ma atrag lecturile pline de supranatural, mister si paranormal imbinate perfect cu dragostea si prietenia, si aceasta carte sunt sigura ca abunda de aceste elemente. Am citit primul capitol publicat online de catre editura si pot spune ca mi-a placut foarte mult si m-a facut curioasa de ce urmeaza sa se intample. Principalul scop al cartii este de a impresiona cititorii si din cele cateva randuri citite mi s-a parut ca autoarea reuseste acest lucru imbinand cu intelepciune, misterul cu previzibilul, dragostea cu actiunea si suspansul. Aceasta carte ar reprezenta pentru mine o adevarata delectare, o scurta deconectare si o oarecare evadare din viata de zi cu zi.

ioana97 spunea...

Foarte fain concursul...fac si eu rand la cei care se inscriu. Ce vreau sa castig? Grea alegere cad pui atatea carti faine la bataie. Sunt sigura ca mi-ar face placere Bal Mascat. De ce? Pentru ca primul volum m-a fascinat de-a dreptul(si ca veni vorba de el cred ca am uitat sa iti multumesc pentru ca mi-ai oferit sansa sa il citesc) cu toate acele detalii si idei bine plasate. Cui nu i-ar placea ideea unor ingeri cazuti care devin vampiri, vampiri care se reincarneaza, vampiri malefici care care vor sa ii ucida pe ceilalti pentru a castiga putere? Putin suspans, intriga si o poveste de milioane. Nu ma mira ca este o autoare atat de apreciata, Melissa. Recunosc ca o mica(adica uriasa) parte din mine tanjeste dupa urmatoarele volume pentru a vedea daca Schuyler va reusi sa isi gaseasca iubirea(eu una ii tin pumnii lui Jack), daca Mimi va reusi sa gaseasca o cale sa devina mai buna(adica nu asa de...nu gasesc cuvantul potrivit), daca se va acomoda cu ajutorul neasteptat al prietenului ei de-o viata. Doamne, deabia acum imi dau seama cat de mult vreau urmatorul volum...hopa(se pare ca voi da o fuga foarte curand pe la librarie daca nu castig).
Aaaaa...sa nu uit numele: Balmez Andrada.

Succes tuturor!

2007 spunea...

http://www.facebook.com/album.php?id=1473006150&aid=110323


Aici puteti gasi poze cu colectia mea sau pe blog :D

Naaaty spunea...

Era sa uit sa-mi spun mail`ul.

natalia_166@yahoo.com

Naty

Geanina spunea...

Anunti astazi castigatorii?

Madlenne spunea...

Imi doresc cartea Bal Mascat deoarece mi-a placut mult Sange albastru , mi se pare o serie fascinanta.
Mi-a placut mult de Schuyler in prima carte , de prietenii ei si vreu sa aflu ce se va intampla in Italia, ce secrete ii va dezvaluii bunicul ei si in ultimul rand vreu sa aflu ce se va intampla la Balul mascat organizat de Mimi , sunt sigura ca acest bal ne va oferi noi secrete si noi intamplari si imi doresc sa aflu ce se va intampla cu frumosul Jack!.
email:madalina_ionela_94@yahoo.com

snowflake spunea...

pe cand se anunta castigatorii ca in cateva minute va fi deja 22 feb? :)