marți, 1 februarie 2011

Ce trebuie sa vedem pana la premiile Oscar


Filmele nominalizate la categoria cel mai bun film :

1. Inception

2. The Fighter

3. Black Swan

4.The King’s Speech

5.The Kids Are All Right

6.The Social Network

7. 127 Hours

8.Toy Story 3

9. True Grit

10.Winter’s Bone


Toy Story 3 :)) Really?

Eu am vazut Inception, deci mai am noua filme de vazut. Voi?

6 comentarii:

cassandra spunea...

hmmm. pai eu am vazut inception, black swan(my favourite of this list), am inceput sa vad the king's speech si true grit.
de pe lista mai vreau sa vad the fighter(pentru christian bale), the kids are alright si poate, desi nu sunt convinsa, the social network si winter's bone.

Anonim spunea...

eu am vazut 6 filme de pe lista. Mai trebuie sa vad True Grit, The Fighter si 127 Hours(cred ca asta o sa-mi placa cel mai mult, James Franco e unul dintre actorii mei preferati). Iar Toy Story nu ma intereseaza, anul trecut au aparut animatii mult mai bune ca asta ex. Tangled sau How to train your dragon.

alin spunea...

am vazut inception, the social network si toy story 3.

Alexandru C spunea...

Dintre filmele nominalizate la Oscar am vizionat 7/10, nereusind sa vad Toy Story 3, True Grit si The Fighter. Toate cele 7 sunt grozave in felul lor insa preferatul meu e sigur The Social Network. Mi s-a parut revolutionar, superb jucat, scenariu de milioane si o poveste care m-a tinut tintuit de scaun pentru 2 ore.
Dupa parerea mea, din cele vazute, cel mai plictisitor e The Kids Are All Right. Pana si Winter's Bone, care e cel mai bun indie al anului, te lasa cu mai multe sentimente.
Ma asteptam ca 127 Hours sa fie spectaculos insa in final pe mine m-a plictisit. James Franco a fost superb ca intotdeauna insa regia mi s-a parut prea messy si povestea nu chiar grozava.
Inception m-a uimit insa e cam overrated. Mult mai bun ca Avatar de anul trecut insa jumatate de film a durat sa ne explice planul si cealalta jumatate a fost actiune peste actiune. It just didn't work for me.
The King's Speech si Black Swan sunt insa filme care m-au lasat masca. Sunt ambele foarte bune si nu m-ar deranja daca ar castiga oscarul. Insa nu sunt mai bune ca The Social Network.

Anonim spunea...

Nu am vazut: 127 Hours, .Toy Story 3 si The kids are all right. Ma atrage cel din urma, asa ca pana in ziua premiilor Oscar, sper sa apuc sa il vad. Toy story 3 nu ma atrage si 127 de ore probabil am sa il vad intr-o zi doar pentru ca a fost nominalizat si probabil este ceva de capul lui. Sper doar sa nu fie o lalaiala.
Oricum, preferatul meu din 2010 este cu siguranta: Inception <3

RRoxana spunea...

Chiar sunt curioasa in legatura cu Black Swan. Sper ca o sa il pot vedea cat de curand.