miercuri, 30 iunie 2010

NAG+Bookfest

Zilele astea chiar n-am avut timp sa scriu mai despre nimic. Am avut vreo doua examene infecte si scarboase, asa ca se intelege limpede de unde lipsa chefului. Dar sa uitam de astea.
Luna asta au mai fost totusi cateva chestii de care am vrut sa mentionez, insa am tot amanat si m-am tot lalait...pana acum.
Trebuie sa amintesc de 2 chestii.
Bookfest – fata de anu` trecut mi s-a parut mai ieftin (sau poate am fost eu mai calculata), dar si plin de oferte. Pana acolo am zis ca mor in 41, asa de cald a fost.
Inauntru prima oprire a fost Leda pe motiv ca achizitionarea vol 10 nu trebuie amanata. Cand sa pun si eu mana pe cartulie, hop ca ma trezesc cu ditamai reflectorul in fata. Sa fug, sa stau...n-am prea avut timp sa reactionez ca hop si prima intrebare –“De ce va plac astfel de carti”. Oh cacat! Raspunsul prompt ( desi nu prea inteligent): sa stiti ca eu citesc si alte tipuri de carti :) ( Iulia probabil radea undeva in spate).
A doua intrebare: “Ce parere aveti de fenomenul carti&filme cu vampiri?”
Raspuns (la fel de tamp): “ Sa stiti ca eu am descoperit cartile inaintai si citesc o singura serie, nu cinspe” (moama, cat am putut sa mint).
A 3-a intrebare, de fapt o reformulare a primei – “De ce cititi carti de genul acesta”
Raspuns (cu un aer d`ala detasat) – “Mi se par relaxante si chiar e interesant sa vezi ce poate imaginatia unui scriitor sa debiteze.”

Concluzia fazei – citesc prea multa literatura SF&fantasy. Nu voi mentiona cartile achizitionate pentru ca n-am chef sa fac liste. Mi-am luat totusi un englez si un japonez acasa, cu tot cu pisica si cele doua femei ale lui.

In alta ordine de idei tre sa mai mentionez ca a inceput True Blood, dar mai pe larg voi scrie la final de sezon, pentru ca merita.

Noaptea Galeriilor & Street Delivery – le bag pe amandoua in aceeasi oala pentru ca aman2 au avut loc in aceeasi noapte.
Despre Street Delivery as fi vrut sa scriu mai de bine, poate mai multe, insa prima impresie nu a fost fantastic de buna. Poate si pentru ca nu sunt mare amatoare de evenimente de genul asta. Mi-a placut ideea, insa am avut impresia ca straduta e mult prea mica. Din pozele de anul trecut aveam alta impresie.
Lume multa, n-am ce zice, pe alocuri fete intresante, cativa tipi buni dupa care mi-au canm fugit ochii, dar si organizarea a fost destul de buna.
Daca nu eram stresata de examenul de saptamana urmatoare probabil ca as fi revenit si a doua zi, desi initial m-am impotrivit ideii. Ar fi fost misto daca o faceau la sfarsit de iunie, atunci as fi fost si eu mai libera.
Noaptea galeriilor nu prea a fost ca anul trecut din simplul motiv ca n-am vizitat decat o galerie. Eu as fi vrut sa vedem mai multe, insa a fost o situatie cam nefericita (sa zicem), asa ca singura galerie vizitata a fost Anaid. De remarcat ca au bagat un nou sortiment de fursec, bunicel de altfel :)
Despre expozitie nu voi vorbi prea multe pentru ca nu prea imi place genul, asa ca prefer sa nu comentez. Mi-a placut in schimb o lucrare destul de mare, a carei poza o puteti vedea la inceputul postului.

Niciun comentariu: